Музичка магија: дуо Mathame

Појачање клабинг покрета Afterlife, ученици чувеног колектива Tale of Us невероватном брзином освајају техно публику. У целом свету

Недеља 21. апр 2019.

cover image

Mathame су браћа Amedeo и Matteo Giovanelli. Сваки атом, сваки грам енергије су уложили да стигну овде где су данас. У клубу омиљених ди-џејева. Фестивали, градови, храмови ноћног живота - сви их траже. А они пажљиво бирају где ће наступити и шта ће спремити за сваки нови сусрет са публиком.

Никада исти. Од првог до актуелног студијског издања не одустају од иновација. Увек донесу нешто ново и другачије што изазива велико одушевљење. Музика коју стварају је мелодична и енергична. Апсолутно савремена и истовремено, класична јер квалитетан бит нема рок трајања.

Италијански тандем је од почетка сарадње са етикетом "Afterlife" постао планетано познат. Пре кључног потеза у каријери су сарађивали са такође успешним кућама али нису били ни близу данашњег статуса. Било је немогуће да њихова страст према музици не доживи успех великих размера. Матео као старији и мудрији брат зна правила ноћног живота и његове музике. Амедео, десет година млађи, зна шта публика жели и има невероватну енергију да замишљено и оствари. Заједно, они су једноставно одличан спој.

Браћа су 2013. године одлучила да се упусте у заједнички подухват. Етна, најактивнији вулкан у Европи, тачније његово подножје је њихова домовина. Родитељи су уређивали рок радио осамдесетих година и управо они су први открили њихов дар за музику.