Дочек Нове године

Предлози у последњем тренутку

Четвртак 28. дец 2017.

cover image

Freestyler Winter Stage улази у Нову годину са музичким домаћинима. Мирко & Meex ће целу ноћ пуштати највеће house и RnB хитове. Посебно организован програм ће ноћ учинити заиста најлуђом са много позитивне енергије. Атрактивни наступ згодних играчица ће додатно загрејати госте, посебно припаднике мушког пола. Прави избор за све који инсистирају на провереном проводу без експериментисања.


Транзит бар обећава сјајну ноћ уз одличну музику. Ди-џеј пулт ће делити Данијел Чехранов и Малина. Провод почиње у 21:00 и трајаће све до 05:00. Веома заузети репрезенти квалитетне електронске музике целе зимске сезоне организују сјајне журке по граду и сигурно ће и у најлуђој ноћи креирати незабораван провод.


За дочек Нове године на сплаву Колос је задужена организација Goasapiens. Велика журка почиње у 20:00. За музику су задужени гости из Израела и позната домаћа подршка. Премијерно у Београду наступа Upgrade, а одличан израелски тренс ће употпунити сетови ди-џејева Indra, Vertical Mode и Xerox. Домаћини журке су Aquapipe, Алберт и Сиви.


Семафор журка се организује у Сарајевској улици. На броју 24 се налази велики простор који ће бити место познатог провода са дугом историјом постојања. Наруквице у три боје - црвена, жута и зелена се узимају на улазу. Боје наруквица откривају да ли сте расположени за флерт или не. Црвена значи да сте заузети и дошли сте само због добре атмосфере. Жута каже пробај да ме освојиш. Зелено светло означава сигнал за мување. Шест стејџева, исто толико ди-џејева, бенд, врхунска расвета и много људи учиниће да улазак у Нову годину памтите.