Субота у клубовима

Толико добрих разлога да доживите још једно издање серијала Београд ноћу

Четвртак 28. мар 2019.

cover image

Већ пуних пет година Индустрија бар сервира добре вибрације. Из године у годину су све посећенији, а гужва и добра музика су must have на овој адреси. Вече за провод без граница је заказано за суботу, 30. март и зове се "Hits all night". Ди-џеј Iyan Milles већ дуго влада овим простором и тачно зна уз какву врсту музике се гости најбоље проводе. Нема дилеме. Ово је место у коме субота звучи перфектно.

Брод Колос ће се 30. марта од 23:00 до 06:00 љуљати у ритму одличног тренса. За музику ће се побринути 4 госта и 3 домаћа ди-џеја. Специјални забављачи су G.M.S., 3 of Life, 1200 Micrograms и Pixel. Владари израелске и шпанске тренс сцене имају невероватно искуство које увек лансира топ провод. Aquapipe, Сиви и Алберт су миљеници тренс публике на београдском асфалту. Ових 7 имена ће учининти све што је у њиховој моћи да добро упамтите мартовски клабинг.

Последња, а спектакуларна субота у месецу је загарантована у клубу Хангар. Предлог коме нећете рећи не. Нема ни потребе да се двоумите. Даме и господо, 30. марта од 23:00 до 06:00 наступају Recondite, Vaal, Марко Милосављевић и Витанов. Recondite по трећи пут наступа у Београду и обећава неприкосновени сет уживо. Vaal je недавно објавила дебитанстки албум и управо је он разлог велике турнеје. Домаћи момци су небројено пута доказали ко су и шта умеју. Никада нису освојили ништа осим највећих овација за сваки свој наступ. Ово је техно А категорије у "Apgrade" организацији који се не пропушта.