Subota u klubovima

Toliko dobrih razloga da doživite još jedno izdanje serijala Beograd noću

Četvrtak 28. mar 2019.

cover image

Već punih pet godina Industrija bar servira dobre vibracije. Iz godine u godinu su sve posećeniji, a gužva i dobra muzika su must have na ovoj adresi. Veče za provod bez granica je zakazano za subotu, 30. mart i zove se "Hits all night". Di-džej Iyan Milles već dugo vlada ovim prostorom i tačno zna uz kakvu vrstu muzike se gosti najbolje provode. Nema dileme. Ovo je mesto u kome subota zvuči perfektno.

Brod Kolos će se 30. marta od 23:00 do 06:00 ljuljati u ritmu odličnog trensa. Za muziku će se pobrinuti 4 gosta i 3 domaća di-džeja. Specijalni zabavljači su G.M.S., 3 of Life, 1200 Micrograms i Pixel. Vladari izraelske i španske trens scene imaju neverovatno iskustvo koje uvek lansira top provod. Aquapipe, Sivi i Albert su miljenici trens publike na beogradskom asfaltu. Ovih 7 imena će učininti sve što je u njihovoj moći da dobro upamtite martovski klabing.

Poslednja, a spektakularna subota u mesecu je zagarantovana u klubu Hangar. Predlog kome nećete reći ne. Nema ni potrebe da se dvoumite. Dame i gospodo, 30. marta od 23:00 do 06:00 nastupaju Recondite, Vaal, Marko Milosavljević i Vitanov. Recondite po treći put nastupa u Beogradu i obećava neprikosnoveni set uživo. Vaal je nedavno objavila debitanstki album i upravo je on razlog velike turneje. Domaći momci su nebrojeno puta dokazali ko su i šta umeju. Nikada nisu osvojili ništa osim najvećih ovacija za svaki svoj nastup. Ovo je tehno A kategorije u "Apgrade" organizaciji koji se ne propušta.