Klupski provod za srpsku Novu 2018 godinu

Predlozi za izlazak povodom pravoslavne Nove godine koja se dočekuje 13. januara

Sreda 10. jan 2018.

cover image

Beogradski sajam - hala 5 je mesto održavanja velike žurke pod nazivom "2000 Late". Ljubitelji ritma sa početka milenijuma će imati prilike da od 22:00 do 05:00 slušaju najveće hitove iz ovog perioda. Di-džejevi Eva i Matija imaju zadatak da podijum za igru bude ispunjen sve vreme, a u tome će im pomoći popularne domaće i strane pesme koje su osvajale top liste na početku dvehiljaditih.

Odgovor na pitanje kuda za srpsku Novu godinu daje i klub Drugstore. Srpski tehno izvođači i sjajan gost iz Frankfurta, Johannes Heil će od 23:00 do 06:00 prirediti odličan provod. Predstavnik nemačke tehno scene će svojim live setom pokazati zavidno umeće i iskustvo za di-džej pultom. Muziku stvara i pušta još od 1992. godine te poseduje nepogrešiv osećaj za kreiranje spektakla u klubu. Uz njega nastupaju Kristina Lalić, TKNO i Kaen, dok će u drugom delu kluba - Black Room muziku puštati Rope, Vladimir Savić, Dno Mora i Matej Rusmir.

Splav Kolos i udruženje GoaSapiens organizuju trens žurku od 22:00 do 06:00 koja će se dugo prepričavati. Prvi put u Srbiji muziku pušta di-džej Blastoyz iz Izraela, obavezan gost na vodećim svetskim trens dešavanjima. Poseban provod će obeležiti i duo G.M.S. koji podjednako "vladaju" Ibicom i Amsterdamom kao i 1200 Micrograms. Bez domaće podrške provod nije potpun. Di-džejevi Aquapipe, Albert i Sivi najbolje poznaju gradsku publiku i pružiće perfektno zagrevanje za nezaboravnu noć.