Шта клабере очекује у јуну 2018

Увертира у актуелни месец је била одлична. Преостале су четири велике журке у четири викенда на којима ће се баш свако провести

Понедељак 04. јун 2018.

cover image

За Београд ноћу, јун 2018. су журке под отвореним небом и гостовања тренутно најпопуларнијих ди-џејева из иностранства. Провод током лета у Београду је на сплавовима, међутим, највеће журке овог месеца су на сасвим другим местима. Брзо се спремајте за топ клабинг.


Black Coffee / 7. јун / Барутана

Black Coffee ће другу годину заредом бити домаћин суботом у клубу Hï Ibiza (некадашњи клуб Space). Од маја до октобра, управо он диктира ритам који милиони клабера обожавају, а гостовање у Београду у сред сезоне је ништа друго осим права ексклузива. Уколико вам се Ибица не уклапа у летње планове, клуб Барутана сигурно хоће. Он није ди-џеј чија се музика слуша само једном. Black Coffee је таленат који не може да досади. Домаћа подршка су Кристијан Молнар, IDQ и Coeus.


Ricardo Villalobos / 15. јун / Београдска тврђава

Ров код Војног музеја на Калемегдану је савршена локација за летњи клабинг. Први велики парти на овој адреси у сезони 2018. ће обележити познати Чилеанац са пребивалиштем у Немачкој - Ricardo Villalobos. Ди-џеј који увек изненади комбинацијом жанрова наступа широм света још од 1988. Марко Настић и Amir Javasoul из Канаде такође наступају исте вечери. Велики пропуст ако се не појавите.


Хуманитарна журка / 21. јун / Бен Акиба

Трећи викенд у јуну ће почети у четвртак посебним дешавањем у Савамалој. Хуманитарна журка са циљем прикупљања новчаних средстава за лечење малишана Јована је излазак који не би требало пропустити. Осим што ћете помоћи двогодишњем хероју, слушаћете чак седам ди-џејева. Од 22:00 до 04:00 ди-џеј пулт ће делити Jelly For The Babies, Vintage & Morelli, Mark Dee Jack, Уна Андреа, Lexy, Filip Fisher, Татјана и Мандић.


Nano Showcase / 30. јун / Београдски сајам

Последњи дан јуна за први Nano Showcase у Београду. Крај месеца је резервисан за специјалан тренс догађај на отвореном. Комплетан line up чине Killerwatts, Avalon, Tristan, Future Frequency, Regan и Vlada Exеlog. Журка у атријуму сајма ће окупити фанове тренс жанра из целе Србије и региона, а ђускање у никад бржем ритму је загарантовано.