Два пута тренс

Другачија грозница суботње вечери

Среда 15. авг 2018.

cover image

Техно, r'n'b, комерцијални хаус и други жанрови су редовни на ноћном музичком програму. Тренс звук се не може чути тако често. Субота, 18. август, мења уобичајени ритам и у центар провода позиционира управо овај правац. Јак звук, брз темпо, посебна расвета, под ногама подијум за игру, а изнад само поглед на небо. Да, то је клабинг на тренс начин.

У суботу, 18. августа, од 22:00 до 06:00 удружење Digital Chemistry организује одличан Progressive & Psychedelic Trance парти. Пешчара на Макишкој страни Аде Циганлије је тачна локација. Без проблема се може закључити да је слоган журке "No Fake, Just Live Act" јер сви ди-џејеви наступају уживо. Гости извођачи су израелски Faders и српски Tropical Bleyage, а домаћини су Milosh Reload, Даки, Кузма и Чеда.

Продуцент Or Kopel из Израела је 2006. покренуо psytrance пројекат Faders. Није му много требало да од наступа у мањим просторима стигне до појављивања на највећим тренс фестивалима. Његова музика је препознатљива и веома тражена због јединственог психоделичног грува. Сарадње са Astral Projection, Killerwatts, Protonica и другим познатим именима су честе референце у биографији овог ди-џеја и продуцента. Публици у Београду ће, поред уживо наступа поклонити и ретро сет.


Сплав Mood је још једна адреса на којој ће се у суботу слушати тренс. И то сасвим посебан тренс. Женски колектив "Ages Of Love" у пуном издању и са специјалном гошћом наступа од 23:00 до 05:00. Mir, Yella и Amaryllis су талентоване даме које стоје иза овог гоа концепта и које ће представити оригиналне летње вибрације. У ширењу позитивне музике и атмосфере ће им помоћи ди-џеј дама Dream из Палестине. Журка "Lioness Rising" за сасвим другачију суботу ноћ у Београду.