Субота је дан за клабинг

Три потпуно различита одговора на питање где изаћи

Четвртак 01. нов 2018.

cover image

Почетак провода пре поноћи у Београду? Стварно постоји. Индустрија бар већ од 21:00 смањује светла и појачава музику. Субота, 3. новембар је датум када ће се одржати журка "Hits all night". Бићете препуштени музичком избору Владимира Васиљевића. Обзиром на радно искуство и перфектан осећај за забаву, у сигурним сте рукама. Даме и господо, припремите кукове за одличне хитове са плеј листе by ди-џеј Risk Jockey.

Коме су дражи изласци после поноћи који трају до јутра, правац у Гадост. Од 01:00 па све до 07:00 музику ће пуштати Kid Kimi и Вук Смиљанић. Крај недеље је идеалан за deep house и техно у моћном стилу. Ови момци заиста знају свој посао. Својим одабиром песама и вештинама за микс пултом увек направе праву клупску атмосферу. Плус, на овој адреси нема лажног вајба. Само оригинал Београд ноћу.


Субота, 3. новембар од 23:00 до 06:00 у Центру урбане културе Имаго звучи овако - тренс, тренс, тренс. Колектив "Digital Chemistry" је задужен за ново издање журке под називом "Progressive & Psychedelic Trance party". Три добро позната ди-џеја са локалне сцене ће бити задужени за брзи ритам и снажне емоције. Редовни конзументи овог жанра их познају у бит. Milosh Reload, Даки и Кузма ће дати свој максимум да ову епизоду врхунског тренса у домаћој режији добро упамтите.