Black Friday Београд - попусти на све

Спремајте готовину и картице, стиже куповина којој нећете одолети

Недеља 18. нов 2018.

cover image

Black Friday 2018 је 23. новембра. Амерички празник који означава почетак божићне и новогодишње куповине је настао педесетих година и увек се организује првог петка након Дана захвалности. Београд и Србија одавно нису "имуни" на светске трендове и сваке године је све већи број продаваца који се укључују у манију црног петка.

Шопинг у Београду ће бити посебно атрактиван. On line и off line продавнице ће понудити велике попусте. Снижење цена за десет до одличних 90% омогућава набавку технике, гардеробе, обуће, намештаја - свега и то по далеко нижим ценама од уобичајених. Количине снижене робе су ограничене тако да на време проверите где ћете у куповину. Тржни центри ће уз снижења приредити и забаван пратећи програм. С обзиром на популарност овог догађаја, на већини места попусти ће важити током целог викенда.


Cyber Monday је наставак празника куповине. У понедељак, 26. новембра продавци ће снизити цене на куповину путем интернета. Уколико трагате за поклонима, гардеробом или једноставно волите себе да обрадујете нечим новим, не пропустите могућност да купујете на снижењу. Нажалост, у Београду продавци не спуштају цене као њихове колеге из Америке али је куповина свакако повољнија. Пажљиво калкулишите, организујте своје финансије, информишите се и правац у шопинг!