Време је за нови Земун фест

Велика културно-уметничка манифестација за све узрасте је увелико спремна. Спремајте се и ви за одличан провод на више локација у Земуну

Понедељак 22. авг 2022.

cover image

Земун фест 2022 ће од 24. до 28. августа представити музички, позоришни, филмски, уметнички и забавни програм. Магистратски трг, Земунски кеј и Велики трг су локације на којима ће се тражити место више.

Прошлогодишња иновација у оквиру фестивала која је изазвала опште одушевљење бројне публике је потврђена и за ову годину. Земун маркет на Земунском кеју стиже у још већем издању. Током пет дана трајања од 18:00 до 24:00, преко 50 излагача, малих домаћих произвођача ће понудити најбоље из своје области. Домаћа храна, крафт пиво, вино и ракија, савремени дизајн и домаћа радиност, теглице и зачини, гардероба и обућа - све руком рађено, све из Србије. Уз фестивалску декорацију и сјајну атмосферу, Земунски кеј постаје градска дестинација која се мора посетити.

На истом месту истовремено ће се одржавати и концертни програм фестивала. Земун маркет уз музику уживо су најбољи спој за апсолутно сваког посетиоца. Провод под отвореним небом тик уз Дунав у последњим данима августа пружа доживљај по коме ћете памтити лето у граду.

Магистратски трг је резервисан за Фестивал студентског филма. Мала сцена је место такмичења чак 15 филмова младих нада домаће кинематографије.

Велика пажња је поклоњена најмлађима. Представе за децу и адекватан пратећи програм чине све да деца уживају у квалитетном и бескрајно забавном садржају у Земуну.

Седми по реду Земун фест из дана у дан проширује програм. Будите у току, окупите омиљено друштво и правац у авантуру која се не пропушта.