Спремите се, долази Street food фестивал Земунац!

Три дана ужитка на Земунском кеју!

Четвртак 26. сеп 2024.

cover image

Од 27. до 29. септембра, Земун ће постати епицентар гастрономског ужитка! На Земунском кеју, једном од најлепших делова Земуна, одржаће се Street Food Festival Zemunac, где ће посетиоци моћи да уживају у специјалитетима више од 15 познатих градских гастро брендова.

Фестивал ће понудити разноврсне укусе: од сочних бургера, сушија, јамајканске кухиње, неодољивих дамплингса, па све до италијанских специјалитета. Свежи и квалитетни оброци припремаће се на лицу места, пружајући посетиоцима јединствено гастрономско искуство.

Уз врхунске специјалитете, посетиоце очекује и одличан музички програм. Девет талентованих ди-џејева, познатих са градске музичке сцене, својим наступима допринеће незаборавној атмосфери фестивала. Уживање уз омиљену храну, као што су бургери, corn dog, чувене београдске кнедле, домаће кобасице и наполитанска пица, уз звуке сјајне музике, учиниће овај фестивал посебним.


Поред богате гастрономске и музичке понуде, фестивал ће обезбедити и зоне за опуштање где ће посетиоци моћи да проведу квалитетно време са пријатељима и породицом.

У складу са традицијом Street Food фестивала, Земунац је посвећен заштити животне средине. У сарадњи са пројектом "Свака лименка се рачуна", фестивал ће скренути пажњу на важност рециклаже и очувања животне средине. На различитим локацијама биће постављене кутије за одлагање искоришћене алуминијумске амбалаже, док ће промотери са специјалним ранчевима омогућити посетиоцима да рециклирају лименке на лицу места.

Улаз на фестивал је бесплатан! Видимо се од 27. до 29. септембра на Земунском кеју, сваког дана од 13:00 до 23:00.

Више информација можете пронаћи на нашој Инстаграм страници https://www.instagram.com/streetfoodfestivalbg/https://www.instagram.com/streetfoodfestivalbg/

Воли вас ваш Земунац фестивал!

Фотографије: Live Production и Marko Edge


ПОВЕЗАНО