Vreme je za novi Zemun fest

Velika kulturno-umetnička manifestacija za sve uzraste je uveliko spremna. Spremajte se i vi za odličan provod na više lokacija u Zemunu

Ponedeljak 22. avg 2022.

cover image

Zemun fest 2022 će od 24. do 28. avgusta predstaviti muzički, pozorišni, filmski, umetnički i zabavni program. Magistratski trg, Zemunski kej i Veliki trg su lokacije na kojima će se tražiti mesto više.

Prošlogodišnja inovacija u okviru festivala koja je izazvala opšte oduševljenje brojne publike je potvrđena i za ovu godinu. Zemun market na Zemunskom keju stiže u još većem izdanju. Tokom pet dana trajanja od 18:00 do 24:00, preko 50 izlagača, malih domaćih proizvođača će ponuditi najbolje iz svoje oblasti. Domaća hrana, kraft pivo, vino i rakija, savremeni dizajn i domaća radinost, teglice i začini, garderoba i obuća - sve rukom rađeno, sve iz Srbije. Uz festivalsku dekoraciju i sjajnu atmosferu, Zemunski kej postaje gradska destinacija koja se mora posetiti.

Na istom mestu istovremeno će se održavati i koncertni program festivala. Zemun market uz muziku uživo su najbolji spoj za apsolutno svakog posetioca. Provod pod otvorenim nebom tik uz Dunav u poslednjim danima avgusta pruža doživljaj po kome ćete pamtiti leto u gradu.

Magistratski trg je rezervisan za Festival studentskog filma. Mala scena je mesto takmičenja čak 15 filmova mladih nada domaće kinematografije.

Velika pažnja je poklonjena najmlađima. Predstave za decu i adekvatan prateći program čine sve da deca uživaju u kvalitetnom i beskrajno zabavnom sadržaju u Zemunu.

Sedmi po redu Zemun fest iz dana u dan proširuje program. Budite u toku, okupite omiljeno društvo i pravac u avanturu koja se ne propušta.