Black Friday Beograd - popusti na sve

Spremajte gotovinu i kartice, stiže kupovina kojoj nećete odoleti

Nedelja 18. nov 2018.

cover image

Black Friday 2018 je 23. novembra. Američki praznik koji označava početak božićne i novogodišnje kupovine je nastao pedesetih godina i uvek se organizuje prvog petka nakon Dana zahvalnosti. Beograd i Srbija odavno nisu "imuni" na svetske trendove i svake godine je sve veći broj prodavaca koji se uključuju u maniju crnog petka.

Šoping u Beogradu će biti posebno atraktivan. On line i off line prodavnice će ponuditi velike popuste. Sniženje cena za deset do odličnih 90% omogućava nabavku tehnike, garderobe, obuće, nameštaja - svega i to po daleko nižim cenama od uobičajenih. Količine snižene robe su ograničene tako da na vreme proverite gde ćete u kupovinu. Tržni centri će uz sniženja prirediti i zabavan prateći program. S obzirom na popularnost ovog događaja, na većini mesta popusti će važiti tokom celog vikenda.


Cyber Monday je nastavak praznika kupovine. U ponedeljak, 26. novembra prodavci će sniziti cene na kupovinu putem interneta. Ukoliko tragate za poklonima, garderobom ili jednostavno volite sebe da obradujete nečim novim, ne propustite mogućnost da kupujete na sniženju. Nažalost, u Beogradu prodavci ne spuštaju cene kao njihove kolege iz Amerike ali je kupovina svakako povoljnija. Pažljivo kalkulišite, organizujte svoje finansije, informišite se i pravac u šoping!