Top 3 razloga da odmah izađete napolje

Jedan, dva, tri, kuću napuštamo svi. Evo i zašto

Ponedeljak 25. jan 2021.

cover image

Zima je zagarantovana jedino u kalendaru. U realnom životu, čas je tu, čas nestane. Sa snegom ili bez njega zimske čarolije mogu biti sasvim dobra zabava i najbolja odbrana od svakodnevnih obaveza. Napustite začarani krug obaveza i uplovite u beogradski zimski ritam.

Prvi razlog da se dobrovoljno evakuišete iz kuće je svež vazduh. Nije baš najčistiji poput onog na Mont Everestu ali šta je tu je. Neka se omiljena fotelja malo sama čuva dok vi šetate. Plus prednost - nema gužve gotovo nigde tako da možete da aktivirate i filter za misli.

Od početka nove realnosti koja je pojam korona iznedrila u prvi plan nema ko se nije zbiližio kao nikada pre sa frižiderom. Sada je vreme da se ta veza raskine. Drugi razlog za izlazak napolje je idealan način da se udaljite od hladnih polica koje verno čuvaju omiljene gurmanluke. Ponesite i slušalice, pojačajte plej listu i krstarite bilo gde.

Obožavate svoje mesto za život i ne vidite ništa loše što slobodno vreme trošite na identičan način. Okej. Niste se pronašli u masi ljubitelja preteranih zalogaja. Svaka čast. Za malo akutne čarolije krenite u kupovinu. Šoping u Beogradu posebno u ovom periodu je više nego zanimljiv. Odlična ponuda lokacija za nabavku svega i svačega je treći razlog kome sigurno nećete reći ne.