Топ 3 разлога да одмах изађете напоље

Један, два, три, кућу напуштамо сви. Ево и зашто

Понедељак 25. јан 2021.

cover image

Зима је загарантована једино у календару. У реалном животу, час је ту, час нестане. Са снегом или без њега зимске чаролије могу бити сасвим добра забава и најбоља одбрана од свакодневних обавеза. Напустите зачарани круг обавеза и упловите у београдски зимски ритам.

Први разлог да се добровољно евакуишете из куће је свеж ваздух. Није баш најчистији попут оног на Монт Евересту али шта је ту је. Нека се омиљена фотеља мало сама чува док ви шетате. Плус предност - нема гужве готово нигде тако да можете да активирате и филтер за мисли.

Од почетка нове реалности која је појам корона изнедрила у први план нема ко се није збилижио као никада пре са фрижидером. Сада је време да се та веза раскине. Други разлог за излазак напоље је идеалан начин да се удаљите од хладних полица које верно чувају омиљене гурманлуке. Понесите и слушалице, појачајте плеј листу и крстарите било где.

Обожавате своје место за живот и не видите ништа лоше што слободно време трошите на идентичан начин. Океј. Нисте се пронашли у маси љубитеља претераних залогаја. Свака част. За мало акутне чаролије крените у куповину. Шопинг у Београду посебно у овом периоду је више него занимљив. Одлична понуда локација за набавку свега и свачега је трећи разлог коме сигурно нећете рећи не.