Uskrs 2023 - sva dešavanja na jednom mestu

Gradski događaji posvećeni najvećem prazniku koji se proslavlja 16. aprila takvi da ćete morati da se pojavite na svim lokacijama

Utorak 11. apr 2023.

cover image

Manifestacije za Uskrs u Beogradu su brojne. I organizovane tako da i najmlađi i najstariji budu ispunjeni prazničnim raspoloženjem. Popularna mesta za uživanje u gradu se pretvaraju u najbolji Uskršnji provod.

Rajićeva Uskršnja radost uveliko teče i sve do 17. aprila će biti veselo za svakog posetioca. Posebno raspoloženje je stvorilo više od 50 izglagača, malih proizvođača rukotvorina, igračaka, hrane, pića, nakita, suvenira. Nabavku na obeleženim tegama prati i adekvatan muzički program na platou ispred tržnog centra Rajićeva. U samoj šoping zoni sve vreme traju atraktivni popusti i druge pogodnosti. Knez Mihailova zove, požurite.

Festival o kome svi ali posebno deca pričaju i prepričavaju utiske sve do narednog stiže u kalendar dešavanja. Veliki Uskršnji Karneval 2023 se održava 15. i 16. aprila od 11:00 do 19:00 na tri mesta - park Tašmajdan, Zemunski kej i premijerno, na platou pored pijace Kalenić. Subota i nedelja o kojima se će dugo razmišljati, bez dileme.

Bebe će se tradicionalno takmičiti u puzanju. Mažoretkinje će izvesti svoj defile. Brži ritam će diktirati akteri brazilskog plesa i ritam sanbanse. Deca će imati prilike da uživo vide konje i oprobaju se u jahanju. Obavezno dođite sa kućnim ljubimcima jer je organizacija na svakoj lokaciji "pet friendly". Druženje sa klovnovima, radionice, predstave za decu, izbor za najlepše jaje i korpu, takmičenje u tucanju jaja su deo velikog spektakla pod otvorenim nebom. Neka Uskrs 2023 na karnevalu bude vaša praznična destinacija.

Ava šoping park poziva na susret pod nazivom PrAVA sreća stiže sa Uskrsom. U subotu, 15. aprila tačno u 11:00 počinje program za decu. Druženje sa Uskršnjim zekom je prvi segment, slede kreativne radionice od 13:00 pa zabava na poligonima od 15:00, a u 16:00 oslikavanje lica. Tokom čitavog dana u šoping parku ćete kupovati po specijalnim, prazničnim cenama. Spremajte se za strAVA avanturu.