Ускрс 2023 - сва дешавања на једном месту

Градски догађаји посвећени највећем празнику који се прославља 16. априла такви да ћете морати да се појавите на свим локацијама

Уторак 11. апр 2023.

cover image

Манифестације за Ускрс у Београду су бројне. И организоване тако да и најмлађи и најстарији буду испуњени празничним расположењем. Популарна места за уживање у граду се претварају у најбољи Ускршњи провод.

Рајићева Ускршња радост увелико тече и све до 17. априла ће бити весело за сваког посетиоца. Посебно расположење је створило више од 50 изглагача, малих произвођача рукотворина, играчака, хране, пића, накита, сувенира. Набавку на обележеним тегама прати и адекватан музички програм на платоу испред тржног центра Рајићева. У самој шопинг зони све време трају атрактивни попусти и друге погодности. Кнез Михаилова зове, пожурите.

Фестивал о коме сви али посебно деца причају и препричавају утиске све до наредног стиже у календар дешавања. Велики Ускршњи Карневал 2023 се одржава 15. и 16. априла од 11:00 до 19:00 на три места - парк Ташмајдан, Земунски кеј и премијерно, на платоу поред пијаце Каленић. Субота и недеља о којима се ће дуго размишљати, без дилеме.

Бебе ће се традиционално такмичити у пузању. Мажореткиње ће извести свој дефиле. Бржи ритам ће диктирати актери бразилског плеса и ритам санбансе. Деца ће имати прилике да уживо виде коње и опробају се у јахању. Обавезно дођите са кућним љубимцима јер је организација на свакој локацији "pet friendly". Дружење са кловновима, радионице, представе за децу, избор за најлепше јаје и корпу, такмичење у туцању јаја су део великог спектакла под отвореним небом. Нека Ускрс 2023 на карневалу буде ваша празнична дестинација.

Ава шопинг парк позива на сусрет под називом ПрАВА срећа стиже са Ускрсом. У суботу, 15. априла тачно у 11:00 почиње програм за децу. Дружење са Ускршњим зеком је први сегмент, следе креативне радионице од 13:00 па забава на полигонима од 15:00, а у 16:00 осликавање лица. Током читавог дана у шопинг парку ћете куповати по специјалним, празничним ценама. Спремајте се за стрАВА авантуру.