Black Friday 2017 - Црни петак у Београду

Празник за купохоличаре

Четвртак 23. нов 2017.

cover image

Black Friday 2017 је заказан за 24. новембар и доноси куповину по сниженим ценама на многим местима у Београду. Акције, попусти и промоције су организоване по тржним центрима и највећој пешачкој зони, Кнез Михаиловој улици. Светски тренд који се увелико одомаћио у Србији је добра прилика да купите технику, гардеробу, намештај и друге производе. Како се ближи Нова година, искористите погодности и спремите поклоне на време.


Попусти на производе се крећу од 10 до 80 посто. Одређени продавци и представници иностраних брендова ће продужити акцијску куповину на цео викенд, а снижења се настављају и у понедељак. Cyber Monday је наставак омиљене манифестације међу потрошачима мада је више заступљен на интернету. On line куповина је све чешћи избор набавке међу купцима у Србији па се очекују највеће погодности у данима посебних понуда.

Тржни центри у Београду - Ушће, Делта сити, Рајићева шопинг центар, Меркатор, Capitol park Раковица, Авив парк Звездара, Big Fashion и Стадион су припремили велике попусте и изненађења за све купце. Сви који одлуче да купују у Кнез Михаиловој улици, такође ће уживати у специјалним попустима.

Црни петак је настао у Америци. То је први петак после Дана захвалности и тада почиње куповина поклона за Божић и Нову годину. Организује се од педесетих година 20. века, а овај тренд се последњих година проширио на целу планету. Ипак, кинески празник куповине "Singles Day" који се обележава 11. новембра је апосултно најпопуларнији дан за шопинг преко интернета. Ова акција апослутно обара рекорде потрошње и сваке године се потроше милијарде долара на куповину.