Стадион шопинг центар

cover image

Модеран објекат са богатим садржајем. Куповина у светском стилу уз бројне забавне активности и познате ресторане испуњава све што темпо савременог живота намеће. Осим набавке, у Стадиону ћете провести време на квалитетан начин, уз богат културно-уметнички програм. Пространи паркинг за све посетиоце и добра повезаност са градским превозом омогућава лак приступ популарној зони одличног концепта.

Мода домаће и стране производње се представља у бројним радњама које се овде налазе, а за квалитетан предах од куповине, ту су популарни угоститељски ресторани и барови који такође прате трендове. Забава је организована кроз 5Д биоскоп и велику играоницу GamePub намењену школарцима и одраслима. Дечја играоница Dreamland је највећи простор за најмлађе у Србији која заузима преко 2.000 квадратних метара и опремљена је најсавременијим играчкама, са преко 10.000 лоптица, лавиринтом дужине 3 километра, картингом за децу и још много тога, а за мало старије, ту су Sony Play Station, X-box и Wii.Модеран објекат са богатим садржајем. Куповина у светском стилу уз бројне забавне активности и познате ресторане испуњава све што темпо савременог живота намеће. Осим набавке, у Стадиону ћете провести време на квалитетан начин, уз богат културно-уметнички програм. Пространи паркинг за све посетиоце и добра повезаност са градским превозом омогућава лак приступ популарној зони одличног концепта.

Мода домаће и стране производње се представља у бројним радњама које се овде налазе, а за квалитетан предах од куповине, ту су популарни угоститељски ресторани и барови који такође прате трендове. Забава је организована кроз 5Д биоскоп и велику играоницу GamePub намењену школарцима и одраслима. Дечја играоница Dreamland је највећи простор за најмлађе у Србији која заузима преко 2.000 квадратних метара и опремљена је најсавременијим играчкама, са преко 10.000 лоптица, лавиринтом дужине 3 километра, картингом за децу и још много тога, а за мало старије, ту су Sony Play Station, X-box и Wii.