Black Friday 2017 - Crni petak u Beogradu

Praznik za kupoholičare

Četvrtak 23. nov 2017.

cover image

Black Friday 2017 je zakazan za 24. novembar i donosi kupovinu po sniženim cenama na mnogim mestima u Beogradu. Akcije, popusti i promocije su organizovane po tržnim centrima i najvećoj pešačkoj zoni, Knez Mihailovoj ulici. Svetski trend koji se uveliko odomaćio u Srbiji je dobra prilika da kupite tehniku, garderobu, nameštaj i druge proizvode. Kako se bliži Nova godina, iskoristite pogodnosti i spremite poklone na vreme.


Popusti na proizvode se kreću od 10 do 80 posto. Određeni prodavci i predstavnici inostranih brendova će produžiti akcijsku kupovinu na ceo vikend, a sniženja se nastavljaju i u ponedeljak. Cyber Monday je nastavak omiljene manifestacije među potrošačima mada je više zastupljen na internetu. On line kupovina je sve češći izbor nabavke među kupcima u Srbiji pa se očekuju najveće pogodnosti u danima posebnih ponuda.

Tržni centri u Beogradu - Ušće, Delta siti, Rajićeva šoping centar, Merkator, Capitol park Rakovica, Aviv park Zvezdara, Big Fashion i Stadion su pripremili velike popuste i iznenađenja za sve kupce. Svi koji odluče da kupuju u Knez Mihailovoj ulici, takođe će uživati u specijalnim popustima.

Crni petak je nastao u Americi. To je prvi petak posle Dana zahvalnosti i tada počinje kupovina poklona za Božić i Novu godinu. Organizuje se od pedesetih godina 20. veka, a ovaj trend se poslednjih godina proširio na celu planetu. Ipak, kineski praznik kupovine "Singles Day" koji se obeležava 11. novembra je aposultno najpopularniji dan za šoping preko interneta. Ova akcija aposlutno obara rekorde potrošnje i svake godine se potroše milijarde dolara na kupovinu.