Šampion dolazi: Dekatlon konačno u Srbiji

Legendarni lanac sportske opreme otvara prvu prodavnicu u glavnom gradu

Utorak 10. dec 2019.

cover image

Svetski lider u sportskoj galaksiji, Dekatlon, 12. decembra u BIG Fashion Retail Parku, tačno u 12:00 otvara svoju prvu prodavnicu. Sportski spektakl će učiniti da tržni centar Big Fashion na Karaburmi postane centar grada. Ljubitelji proklasne sportske garderobe, obuće i rekvizita, pravac na gala otvaranje!

Premijerna Dekatlon radnja se rasprostire na čitavih 3.000 kvadratnih metara, a u okviru svog asortimana pruža kompletnu opremu za čak 70 sportova. 

Tradicija brenda Dekatlon traje više od četiri decenije. Prepoznatljivo i apsolutno jedinstveno sportsko ime postoji u preko 150 zemalja. Konačno, publika iz Srbije više neće morati da planira putovanje kako bi bila opremljena po svetskim standardima. Sve što je potrebno da uradite je da dođete u Big Fashion Retail Park. U punoj kondiciji do omiljenih sportskih komada. Snaga će biti posebno na ceni jer neće biti lako nositi kese pune odlične sportske opreme. 

Foto: Vladimir Arsenijević

Deca i odrasli. Sportski amateri i profesionalci. Uvek u formi i povremeno aktivni. Baš svi ste dobrodošli u Dekatlon. Samo ovde se nalazi baš sve što vam je potrebno za indoor i outdoor sportove.

Veliko otvaranje je najavio i Dekatlonov generalni direktor za Srbiju, Mišel Kapler:

"Ulazak na novo tržište nam uvek predstavlja poseban izazov i odgovornost, ali smo takođe neizmerno srećni i ponosni što ćemo u Srbiju da donesemo jedno sasvim novo sportsko iskustvo. Sve je spremno za prve kupce, a nadamo se da će na preko tri hiljade kvadratnih metara ispunjenih opremom za sedamdeset sportova istinski da uživaju i pronađu za sebe kako rekreativni, tako i profesionalni sportisti i to po cenama prihvatljivima svakom džepu."

Sopstveni brendovi razvijeni u istraživačkim centrima kompanije

Pored poznatih sportskih robnih marki, Dekatlon u svojim radnjama nudi i širok asortiman sopstvene sportske opreme pod imenom Passion. Pristupačna cena, a izuzetno kvalitetna oprema su istinska pasija iskusnih poznavalaca ovog giganta.

Ono po čemu je Dekatlon poseban je činjenica da su inovacije srce njegovih projekata. U Dekatlonu žele da olakšaju pristup sportu i korišćenje sportskih proizvoda sa fokusom na krajnje korisnike.

Slušanje i posmatranje ljudi prilikom aktivnosti u sopstvenom centru za istraživanje i razvoj u laboratorijama je način kojim prodajni asistenti, menadžeri proizvoda, dizajneri i inženjeri zamišljaju proizvod budućnosti - proizvod koji je praktičniji, udobniji, prijatniji i bezbedniji za korisnika. U 21. veku, biti odgovoran prema sebi znači biti biti odgovoran i prema planeti. Zbog toga, Dekatlon pripada grupi posebnih, koji svojim aktivnostima insistiraju na principima društvene odgovornosti i očuvanju planete.

Foto: Vladimir Arsenijević

Za najbrže kupce u periodu od 12. do 14. decembra su obezbeđeni posebni vaučeri i specijalne pogodnosti tokom kupovine. Ne propustite autentičan sportski šoping događaj. Obradujte sebe i najdraže. Odaberite savršen poklon za predostojeće praznike. Pronađite sitnicu koja će vas motivisati da se pokrenete i počnete da vežbate. Sada konačno imate svoju sportsku kuću. Samo napred!