Шампион долази: Декатлон коначно у Србији

Легендарни ланац спортске опреме отвара прву продавницу у главном граду

Уторак 10. дец 2019.

cover image

Светски лидер у спортској галаксији, Декатлон, 12. децембра у BIG Fashion Retail Парку, тачно у 12:00 отвара своју прву продавницу. Спортски спектакл ће учинити да тржни центар Big Fashion на Карабурми постане центар града. Љубитељи прокласне спортске гардеробе, обуће и реквизита, правац на гала отварање!

Премијерна Декатлон радња се распростире на читавих 3.000 квадратних метара, а у оквиру свог асортимана пружа комплетну опрему за чак 70 спортова. 

Традиција бренда Декатлон траје више од четири деценије. Препознатљиво и апсолутно јединствено спортско име постоји у преко 150 земаља. Коначно, публика из Србије више неће морати да планира путовање како би била опремљена по светским стандардима. Све што је потребно да урадите је да дођете у Big Fashion Retail Парк. У пуној кондицији до омиљених спортских комада. Снага ће бити посебно на цени јер неће бити лако носити кесе пуне одличне спортске опреме. 

Фото: Владимир Арсенијевић

Деца и одрасли. Спортски аматери и професионалци. Увек у форми и повремено активни. Баш сви сте добродошли у Декатлон. Само овде се налази баш све што вам је потребно за indoor и outdoor спортове.

Велико отварање је најавио и Декатлонов генерални директор за Србију, Мишел Каплер:

"Улазак на ново тржиште нам увек представља посебан изазов и одговорност, али смо такође неизмерно срећни и поносни што ћемо у Србију да донесемо једно сасвим ново спортско искуство. Све је спремно за прве купце, а надамо се да ће на преко три хиљаде квадратних метара испуњених опремом за седамдесет спортова истински да уживају и пронађу за себе како рекреативни, тако и професионални спортисти и то по ценама прихватљивима сваком џепу."

Сопствени брендови развијени у истраживачким центрима компаније

Поред познатих спортских робних марки, Декатлон у својим радњама нуди и широк асортиман сопствене спортске опреме под именом Passion. Приступачна цена, а изузетно квалитетна опрема су истинска пасија искусних познавалаца овог гиганта.

Оно по чему је Декатлон посебан је чињеница да су иновације срце његових пројеката. У Декатлону желе да олакшају приступ спорту и коришћење спортских производа са фокусом на крајње кориснике.

Слушање и посматрање људи приликом активности у сопственом центру за истраживање и развој у лабораторијама је начин којим продајни асистенти, менаџери производа, дизајнери и инжењери замишљају производ будућности - производ који је практичнији, удобнији, пријатнији и безбеднији за корисника. У 21. веку, бити одговоран према себи значи бити бити одговоран и према планети. Због тога, Декатлон припада групи посебних, који својим активностима инсистирају на принципима друштвене одговорности и очувању планете.

Фото: Владимир Арсенијевић

За најбрже купце у периоду од 12. до 14. децембра су обезбеђени посебни ваучери и специјалне погодности током куповине. Не пропустите аутентичан спортски шопинг догађај. Обрадујте себе и најдраже. Одаберите савршен поклон за предостојеће празнике. Пронађите ситницу која ће вас мотивисати да се покренете и почнете да вежбате. Сада коначно имате своју спортску кућу. Само напред!