Поклони за Нову годину и Божић

Класично празнично даривање је прошлост. Идеални поклони су стигли до вас, а нисте се померили ни милиметар

Субота 16. дец 2023.

cover image

Традиција каже да свако ко је био добар заслужује поклон од Деда Мраза. Смешно или не веровати у приче за децу, одлази са стране. Поклони су поклони и свако би требало да буде обрадован и да обрадује драге људе. Мало магије у сезони даривања никада није на одмет. Када се одлучите да себи или некоме поклоните један или све са ове листе идеја за поклон, будите сигурни да ћете бити проглашени за најбољег Деда Мраза икада.

Даме на првом месту јер даме заувек имају предност. Једино њен осмех нема цену, а за радост на њеном лицу свака цена је права ситница. На овој адреси нећете банкротирати, а изненађење и одушевљење ће бити на максимуму. Идеја за поклон број један је накит. Не обичан. Апсолутно несвакидашњи, а тако савршен.

Жене воле да изгледају атрактивно и неговано. Да би држале корак са трендовима, спремне су сатима да бирају гардеробу и обућу. Таман када се све скоцка, недостаје накит. Тешко се проналази идеалан. Који прати и моду и класику. Онај накит који је прави избор и за шетњу парком са децом и за посао и за излазак. Modello накитModello накит је управо све ово и много више од овога. Домаћа радионица коју је покренула нестварна Тијана. Креира истанчану естетику која увек изазива пажњу.


Hand made накит прави од хируршког челика или родијума са полудрагим камењем. Рад у малим серијама јер инспирацији никад краја, природни материјали за безбедно ношење, полудраго камење јер има велике моћи. Понуду чине огрлице, минђуше и прстење. Куповином овог накита подржавате мали бизнис саткан од великих снова.  Доба поклона је изнедрило нове комаде накита, појединачно или у сету, бирате сами. Оно чему сигурно нећете одолети је лепота сваког производа.

И даље на предлозима за лепши пол. Лепше, а увек желе да буду још лепше. Сада је идеалан тренутак да обрадујете своју даму поклоном који ће јој остати заувек. Тачно испод коже. Тетовирање и Београд су прича без краја. Уколико тражите провереног tattoo мајстора сада знате да се зове Андријана. Харизматична до космоса, талентована толико да сваку идеју за тетовирање претвори у реалност. Плус је још лепше дизајнира и нацрта на кожи. Ово је идеја за поклон за Нову годину или Божић коју неће игнорисати ни снажнији пол.

Ипак дама жели да буде још лепша али не жели тетоважу. Никакав проблем! На истој адреси, Цара Николаја 82, у простору са именом Шминкај меШминкај ме вредно ради Јована Петровић. Трајна шминка - permanent makeup, професионална шминка, brow & lash lift и надоградња трепавица су њена струка. Што пре закажите термине за новогодишње сређивање због гужве која је овде уобичајен темпо рада.

Припреме за дочек Нове године могу бити прилично тешке када се оставе за последњи тренутак. Дуже седење у колима због гужве у свакој улици док траје празнична еуфорија је напорно, посебно за леђа и врат. Кићење јелке се за трен претвори у новогодишњу хорор причу ако се укочите док постављате украсе. Стрес у последњим радним данима у овом календару је сигуран рецепт за умор и главобољу. Ношење тешких поклона је још један начин да осетите бол у телу. На срећу, постоји један човек коме се многи радују више него Деда Мразу лично.

Деценијама, Влада физиоВлада физио и његов тим отклањају сваку непријатност насталу на било који начин. Вероватно већ у првој посети. Физиотерапеут лоциран тако да не можете да га заобиђете. Храм Светог Саве или непосредна близина пијаце Ђерам. Одаберите где вам више одговара да дођете и помогнете себи. Поклон ваучер за различите масаже (релакс, антицелулит, краљевска и масажа уљима) испод јелке је оно изненађење коме није потребно сјајно паковање и велика машна. Импресија загарантована.


У последњем тренутку схватате да у листи поклона мора да се нађе и квалитетан комад женске гардеробе. Инсистирате на гардероби која се производи и дизајнира у Србији. Важно вам је да знате је цео ланац производње фер и према природи и према људима. Пожељно је да не буде скупо. Један одговор за све је BallaryBallary. Свакодневно одевање и свечане прилике постају забава уз гардеробу овог бренда.

Креиран по укусу жене која жели да изгледа лепо, а да се осећа пријатно. Фузија вечних комада и актуелних дезена чини колекције на које нећете остати имуни. Откријте моду коју сте дуго тражили. Сада је на само један клик од вас. Не пропустите да поручите новогодишњи поклон на време, попусти су у току.

Дилема шта купити за поклон је решена. Где за дочек Нове године у Београду је познато. Украси на јелку одмах, добра храна на сто, омиљено пиће у чашу, добро здравље свима и осмех на лице. Нова година само што није.