Дочек Нове 2023. године

Омиљени ресторани и барови у Београду су припремили врхунски програм за дочек Нове 2023. године

Уторак 20. дец 2022.

cover image

Актуелна година путује великом брзином. Ништа спорије није ни са слободним местима у популарним ресторанима и баровима. Што пре резервишите место за дочек Нове 2023. године и прославите важан дан у сјајном издању.

Тата Мата Нови Београд од почетка свог рада креира нестварне тренутке. Баш тако ће бити и 31. децембра од 20:30 када почиње спектакл у сваком смислу. Шеф кухиње припрема гала вечеру по вашем избору - рибљи или месни мени, само за ову прилику - никада елегантније. Празничне мелодије обојене староградском музиком ће свирати изврсни Квинтет Гушт. Очекујте неочекивано свечану и бескрајно посебну атмосферу. Магија овог ресторана ће вас одушевити толико да ћете пожелети да сваки тренутак проводите тик уз реку Саву.

Традиционално квалитетна храна, добро познато име на угоститељској мапи града. Деценије рада и безброј успомена пажљиво негује ресторан Златар. За новогодишњу ноћ је припремљен план коме се не може рећи не. Комплетан мени и Златар ракије су више него довољни за беспрекоран дочек. Ипак, то није све. Од 20:30 певају БГ Експрес тамбураши. Осмех на лицу позлаћен искреним гостопримством обећава ноћ за памћење.

Ђускање, грљење и много пољубаца у поноћ су одлична опција за прославу Нове године. Паб Трамвај је сам по себи перфектан избор за провод до јутра уз поп и рок музику. Важни датуми као што је 31. децембар захтевају другачију организацију. За ваше кукове од 21:00 Fratelli бенд пева и свира искључиво хитове које обожавате. Лична карта Трамваја је импресивна понуда пића. Лепа вест: у новогодишњој ноћи цене пића али и хране ће бити регуларне.

Многима је Земунски кеј најближи срцу. Уколико сте љубитељ Дунава али и националне и интернационалне кухиње, вама је место у ресторану New Marinero. Шармантније него икада, искрено као и увек. All inclusive понуда и бенд Маринероси почињу тачно у 21:00. Биће тешко одвојити се од омиљених порција и заиграти уз лепу музику. Ипак, ово је посебна ноћ и потрудите се да заблистате у свакој сфери, и на јелу и на делу.

Желите дочек Нове године али дистанцирано од градске гужве - ништа једноставније. Ресторан Chicha је једина дестинација у жељеној режији. Понуда за последњу суботу у години укључује комплетан мени, неограничено пиће и енергију бенда Vertigo. Чича комплекс располаже рестораном, винаријом и хотелом. Све што вам је потребно за излазак до раног јутра и наредног дана се налази на једној адреси. Уместо фотографисања нека ваша успомена буде упакована у боцу вина. Поклоните себи несвакидашње искуство вредно памћења.