Ресторани и барови за финале Светског првенства

Аргентина и Француска су репрезентације које играју у финалу. Ко ће победити је једнако важно као и питање где гледати фудбалски спектакл

Четвртак 15. дец 2022.

cover image

Финале Светског првенства у фудбалу је заказано за 18. децембар у 16:00. Све очи ће бити упрте у дешавања на стадиону "Lusail Iconic". Уколико нисте пронашли једно од 80.000 места на стадиону, одлична спортска атмосфера је загарантована у ресторану Брокер. Баш као што је артхитектонско чудо изграђено за актуелно првенство резервисано за максимални спектал, исто тако се у новобеоградској оази хедонизма креира магија.

Док будете посматрали маестралног Месија са једне стране и сјајног Мбабеа са друге, не заборавите на себе. Савршене порције италијанске кухиње и најчистијег меса су идеалан избор за навијачку енергију. Пратите сваки секунд игре из удобних фотеља и столица. За разлику од ихода меча који је још увек непознат, у Брокеру нема тајни - провод ће бити врхунски.

Ресторан Венеција је место које се не пропушта током фудбалске грознице. У недељу, током трајања финала нећете посматрати лепоту Дунава нити ексклузивни дизајн ресторана. Међутим, интернационални специјалитети су такви да им ни највеће спортско такмичење није конкуренција. Послушајте савет конобара и крените од гастро увертире за коју постоји и адекватан избор пића. Ако ваш тим не покаже максимум, нећете бити разочарани јер колектив овог ресторана и њихова понуда побеђују. Увек.

Љубитељи фудбала су често у нераскидивој вези са пивом. Једно место у граду има много, заиста много пива. Трамвај је паб у који се редовно долази због провода уз музику и пиво. Због бројне верне публике, у недељу, 18. децембра ће се точити и служити пиво уз пренос финала Светског првенства. Биће незаборавно, наравно. Кухиња ће радити редовно, не брините за глад. Градски вајб и Катар уживо су спој који се не пропушта.

Уколико је Нови Београд ваша зона, а пиво незаобилазно пиће, Српска кућа пива је ваша дестинација. Биће гужва зато што пре потражите слободно место. Фудбал се овде гледа на три телевизора, точи се 20 пива, а у понуди је и 20 флашираних пива. Добро позната пријатна атмосфера ће финални меч претворити у никад бољу успомену. Нека победи најбољи. Живели.