Куда вечерас на утакмицу Србија и Енглеска

ЕУРО 2024 је почео. Орлови премијерно играју вечерас од 21:00. Свим срцем уз репрезентацију Србије са адресе на којој се налази све што је потребно за најбоље навијање

Недеља 16. јун 2024.

cover image

Сезона фудбала тресе Европу и читав фудбалски свет. Резултати одиграних утакмица до сада нису превише изненадиле познаваоце фудбала. Вечерас, 16. јуна од 21:00 цела земља ће пратити шта је Драган Стојковић Пикси припремио за дебитанстки наступ. Традиционално, недеља, дан за фудбал. Без изузетка, ове недеље сви навијају и сви гледају.

Није свеједно где се гледа Европско првенство у фудбалу 2024. Публика узживо у Гелзенкирхену ће бити под посебним режимом јер је немачка полиција овај спортски сусрет прогласила утакмицом високог ризика.

Љубитељи фудбала у Београду немају те бриге. Једино о чему се сада размишља где гледати овај меч. Један паб са врхунском понудом пива и одличним избором хране вечерас постаје фудбалска зона. Трамвај пабТрамвај паб је све што тражите за вечерашњи окршај две репрезентације. Јавите се одмах на +381 65 8726825 и заузмите најбоље место за своје друштво.

Према последњим спортским информацијама, ЕУРО 2024 за Србију ће започети игра следећих репрезентативаца: Милинковић-Савић, Миленковић, Вељковић, Павловић, Живковић, Гудељ, Сергеј Милинковић Савић, Тадић, Младеновић, Влаховић и наравно, Митровић.

Док се екипа која ће оставити срце на терену истеже ви изаберите омиљено пиво и укусан оброк за гледање утакмице у Трамвају. Једно је сигурно: без обзира на резултат, ову фудбалску смотру ћете сигурно упамтити по врелој навијачкој атмосфери из перфектног паба. Орлови, срећно!

Фотографија: https://www.pexels.com/https://www.pexels.com/



ПОВЕЗАНО