Kuda večeras na utakmicu Srbija i Engleska

EURO 2024 je počeo. Orlovi premijerno igraju večeras od 21:00. Svim srcem uz reprezentaciju Srbije sa adrese na kojoj se nalazi sve što je potrebno za najbolje navijanje

Nedelja 16. jun 2024.

cover image

Sezona fudbala trese Evropu i čitav fudbalski svet. Rezultati odigranih utakmica do sada nisu previše iznenadile poznavaoce fudbala. Večeras, 16. juna od 21:00 cela zemlja će pratiti šta je Dragan Stojković Piksi pripremio za debitanstki nastup. Tradicionalno, nedelja, dan za fudbal. Bez izuzetka, ove nedelje svi navijaju i svi gledaju.

Nije svejedno gde se gleda Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. Publika uzživo u Gelzenkirhenu će biti pod posebnim režimom jer je nemačka policija ovaj sportski susret proglasila utakmicom visokog rizika.

Ljubitelji fudbala u Beogradu nemaju te brige. Jedino o čemu se sada razmišlja gde gledati ovaj meč. Jedan pab sa vrhunskom ponudom piva i odličnim izborom hrane večeras postaje fudbalska zona. Tramvaj pabTramvaj pab je sve što tražite za večerašnji okršaj dve reprezentacije. Javite se odmah na +381 65 8726825 i zauzmite najbolje mesto za svoje društvo.

Prema poslednjim sportskim informacijama, EURO 2024 za Srbiju će započeti igra sledećih reprezentativaca: Milinković-Savić, Milenković, Veljković, Pavlović, Živković, Gudelj, Sergej Milinković Savić, Tadić, Mladenović, Vlahović i naravno, Mitrović.

Dok se ekipa koja će ostaviti srce na terenu isteže vi izaberite omiljeno pivo i ukusan obrok za gledanje utakmice u Tramvaju. Jedno je sigurno: bez obzira na rezultat, ovu fudbalsku smotru ćete sigurno upamtiti po vreloj navijačkoj atmosferi iz perfektnog paba. Orlovi, srećno!

Fotografija: https://www.pexels.com/https://www.pexels.com/



POVEZANO