Doček Nove 2023. godine

Omiljeni restorani i barovi u Beogradu su pripremili vrhunski program za doček Nove 2023. godine

Utorak 20. dec 2022.

cover image

Aktuelna godina putuje velikom brzinom. Ništa sporije nije ni sa slobodnim mestima u popularnim restoranima i barovima. Što pre rezervišite mesto za doček Nove 2023. godine i proslavite važan dan u sjajnom izdanju.

Tata Mata Novi Beograd od početka svog rada kreira nestvarne trenutke. Baš tako će biti i 31. decembra od 20:30 kada počinje spektakl u svakom smislu. Šef kuhinje priprema gala večeru po vašem izboru - riblji ili mesni meni, samo za ovu priliku - nikada elegantnije. Praznične melodije obojene starogradskom muzikom će svirati izvrsni Kvintet Gušt. Očekujte neočekivano svečanu i beskrajno posebnu atmosferu. Magija ovog restorana će vas oduševiti toliko da ćete poželeti da svaki trenutak provodite tik uz reku Savu.

Tradicionalno kvalitetna hrana, dobro poznato ime na ugostiteljskoj mapi grada. Decenije rada i bezbroj uspomena pažljivo neguje restoran Zlatar. Za novogodišnju noć je pripremljen plan kome se ne može reći ne. Kompletan meni i Zlatar rakije su više nego dovoljni za besprekoran doček. Ipak, to nije sve. Od 20:30 pevaju BG Ekspres tamburaši. Osmeh na licu pozlaćen iskrenim gostoprimstvom obećava noć za pamćenje.

Đuskanje, grljenje i mnogo poljubaca u ponoć su odlična opcija za proslavu Nove godine. Pab Tramvaj je sam po sebi perfektan izbor za provod do jutra uz pop i rok muziku. Važni datumi kao što je 31. decembar zahtevaju drugačiju organizaciju. Za vaše kukove od 21:00 Fratelli bend peva i svira isključivo hitove koje obožavate. Lična karta Tramvaja je impresivna ponuda pića. Lepa vest: u novogodišnjoj noći cene pića ali i hrane će biti regularne.

Mnogima je Zemunski kej najbliži srcu. Ukoliko ste ljubitelj Dunava ali i nacionalne i internacionalne kuhinje, vama je mesto u restoranu New Marinero. Šarmantnije nego ikada, iskreno kao i uvek. All inclusive ponuda i bend Marinerosi počinju tačno u 21:00. Biće teško odvojiti se od omiljenih porcija i zaigrati uz lepu muziku. Ipak, ovo je posebna noć i potrudite se da zablistate u svakoj sferi, i na jelu i na delu.

Želite doček Nove godine ali distancirano od gradske gužve - ništa jednostavnije. Restoran Chicha je jedina destinacija u željenoj režiji. Ponuda za poslednju subotu u godini uključuje kompletan meni, neograničeno piće i energiju benda Vertigo. Čiča kompleks raspolaže restoranom, vinarijom i hotelom. Sve što vam je potrebno za izlazak do ranog jutra i narednog dana se nalazi na jednoj adresi. Umesto fotografisanja neka vaša uspomena bude upakovana u bocu vina. Poklonite sebi nesvakidašnje iskustvo vredno pamćenja.