Matine doček Nove godine

Proslava Nove godine u toku dana kao jedini doček ili uvertira za večernju feštu, izbor je na vama. Važno: vrhunski restorani su spremili fantastičan dnevni provod koji ne smete propustiti

Petak 23. dec 2022.

cover image

Doček Nove 2023. godine se bliži. Nema se puno vremena za akcije i planove. Pažljivo čitajte, odaberite omiljeni restoran u Beogradu po svom ukusu i odmah rezervišite mesto za matine provod.

Novogodišnji matine se tradicionalno organizuje u restoranu Šaran. Žurka počinje tačno u podne i trajaće do 20:00. Bend Veseli Sremci imaju žicu da vas opuste i oraspolože na samom kraju godine. Maestralna ponuda vina, neprikosnoveni specijaliteti, domaćinska atmosfera i čitava magija pod imenom Šaran je sada pojačana novogodišnjim raspoloženjem.

Restoran Šaran na Zemunskom keju je ovom delu Evrope popularan koliko i sam Dunav koji mu pravi društvo. Koliko god bili u gužvi poslednjeg dana 2022. godine, obavezno dođite da uživate.

Ne postoji ni jedan razlog da se ne pojavite u spektakularnom restoranu Maksimum. Novogodišnji matine je zakazan za 15:00. Duo Speciale će svirati i pevati sve do 19:00. Biće raskošno, kao i svaki put na ovoj adresi. Prvoklasno u svakom smislu jer drugačije nije moguće.

Fine dining ponuda hrane i pića je obogaćena cigar barom. Besplatan parking za sve goste takođe. Ponesite maksimalno dobro raspoloženje i pozovite najbolje društvo. Nakon ove zabave, nećete ni pomisliti gde na doček u ponoć.

Vi ste večito očarani Zemunskim kejom ali nimalo zainteresovani za muziku uživo i novogodišnju groznicu. Restoran Venecija misli na vas. Od 08:00 do 20:00 dođite da se ispričate sa prijateljima, rezimirate 2022. godinu sa porodicom, kreirate nove poslovne planove.

Ukusi celog sveta defiluju jelovnikom, a poseban akcenat je na domaćim porcijama sa autentičnim pečatom. Srdačni i iskreno srećni što vas vide, čitav kolektiv će dati sve od sebe da vam poslednji sati u godini budu najlepši.