Матине дочек Нове године

Прослава Нове године у току дана као једини дочек или увертира за вечерњу фешту, избор је на вама. Важно: врхунски ресторани су спремили фантастичан дневни провод који не смете пропустити

Петак 23. дец 2022.

cover image

Дочек Нове 2023. године се ближи. Нема се пуно времена за акције и планове. Пажљиво читајте, одаберите омиљени ресторан у Београду по свом укусу и одмах резервишите место за матине провод.

Новогодишњи матине се традиционално организује у ресторану Шаран. Журка почиње тачно у подне и трајаће до 20:00. Бенд Весели Сремци имају жицу да вас опусте и орасположе на самом крају године. Маестрална понуда вина, неприкосновени специјалитети, домаћинска атмосфера и читава магија под именом Шаран је сада појачана новогодишњим расположењем.

Ресторан Шаран на Земунском кеју је овом делу Европе популаран колико и сам Дунав који му прави друштво. Колико год били у гужви последњег дана 2022. године, обавезно дођите да уживате.

Не постоји ни један разлог да се не појавите у спектакуларном ресторану Максимум. Новогодишњи матине је заказан за 15:00. Дуо Специале ће свирати и певати све до 19:00. Биће раскошно, као и сваки пут на овој адреси. Првокласно у сваком смислу јер другачије није могуће.

Fine dining понуда хране и пића је обогаћена цигар баром. Бесплатан паркинг за све госте такође. Понесите максимално добро расположење и позовите најбоље друштво. Након ове забаве, нећете ни помислити где на дочек у поноћ.

Ви сте вечито очарани Земунским кејом али нимало заинтересовани за музику уживо и новогодишњу грозницу. Ресторан Венеција мисли на вас. Од 08:00 до 20:00 дођите да се испричате са пријатељима, резимирате 2022. годину са породицом, креирате нове пословне планове.

Укуси целог света дефилују јеловником, а посебан акценат је на домаћим порцијама са аутентичним печатом. Срдачни и искрено срећни што вас виде, читав колектив ће дати све од себе да вам последњи сати у години буду најлепши.