Дани Истре у ресторану Шаран

Гастрономска перфекција у чувеном ресторану на Земунском кеју од 12. до 25. фебруара

Петак 09. феб 2024.

cover image

Истра у Београду. У правом тренутку. Коначно, стиже медитерански дух на прохладни београдски асфалт. Плажа не може да се спакује у кофер. Као ни море ни посебан мирис ваздуха тик уз обалу. Све остало ће бити у ресторану Шаран. Уникатне порције хране, море вина, маслиново уље, пршута и још много тога о чему ћете размишљати јако дуго.

Морски плодови, риба, тартуфи, истарско месо и пршута чине аутентичне рецепте какви нису типични за Београд. Ово је позив за дружење уз исконске истарске специјалитете. Ово је позив за квалитетно проведено време у многима омиљеном ресторану на Дунаву. Ово је позив који не смете да одбијете. Позовите одмах бројеве телефона +381 11 2618235 и +381 69 2618235 и резервишите своје место за путовање кроз магију првокласног хедонизма.

Госпођа Мира Зрнић и њена коноба Стари подрум, винарија Козловић, Буршић ће током трајања манифестацији бити домаћини заједно са госпођом Јасмином Векић, власницом ресторана Шаран. Фузија искреног пријатељства и фабулозне гастрономије датира од 2008. године када је први пут организована фешта под називом Дани Истре. Од тада, сваке године, без прекида, настају моменти у којима се преплићу истанчане порције морске хране, савршеног вина и музике која у ноту прати сваки залогај.

И ове године ће се кувати најпознатији традиционални специјалитети из Истре: пљуканци, фужи, паштета од бакалара и карпаћа од бошкарина. Гости ће имати посебну привилегију да дегустирају опојну малвазију, а потпуну магију ће заокружити мелодије које ће донети ритам Истре у град. И ове године ће свако бити одушевљен. Не пропустите Дане Истре од 12. до 25. фебруара у ресторану Шаран.


ПОВЕЗАНО