Dani Istre u restoranu Šaran

Gastronomska perfekcija u čuvenom restoranu na Zemunskom keju od 12. do 25. februara

Petak 09. feb 2024.

cover image

Istra u Beogradu. U pravom trenutku. Konačno, stiže mediteranski duh na prohladni beogradski asfalt. Plaža ne može da se spakuje u kofer. Kao ni more ni poseban miris vazduha tik uz obalu. Sve ostalo će biti u restoranu Šaran. Unikatne porcije hrane, more vina, maslinovo ulje, pršuta i još mnogo toga o čemu ćete razmišljati jako dugo.

Morski plodovi, riba, tartufi, istarsko meso i pršuta čine autentične recepte kakvi nisu tipični za Beograd. Ovo je poziv za druženje uz iskonske istarske specijalitete. Ovo je poziv za kvalitetno provedeno vreme u mnogima omiljenom restoranu na Dunavu. Ovo je poziv koji ne smete da odbijete. Pozovite odmah brojeve telefona +381 11 2618235 i +381 69 2618235 i rezervišite svoje mesto za putovanje kroz magiju prvoklasnog hedonizma.

Gospođa Mira Zrnić i njena konoba Stari podrum, vinarija Kozlović, Buršić će tokom trajanja manifestaciji biti domaćini zajedno sa gospođom Jasminom Vekić, vlasnicom restorana Šaran. Fuzija iskrenog prijateljstva i fabulozne gastronomije datira od 2008. godine kada je prvi put organizovana fešta pod nazivom Dani Istre. Od tada, svake godine, bez prekida, nastaju momenti u kojima se prepliću istančane porcije morske hrane, savršenog vina i muzike koja u notu prati svaki zalogaj.

I ove godine će se kuvati najpoznatiji tradicionalni specijaliteti iz Istre: pljukanci, fuži, pašteta od bakalara i karpaća od boškarina. Gosti će imati posebnu privilegiju da degustiraju opojnu malvaziju, a potpunu magiju će zaokružiti melodije koje će doneti ritam Istre u grad. I ove godine će svako biti oduševljen. Ne propustite Dane Istre od 12. do 25. februara u restoranu Šaran.


POVEZANO