Restorani i barovi za finale Svetskog prvenstva

Argentina i Francuska su reprezentacije koje igraju u finalu. Ko će pobediti je jednako važno kao i pitanje gde gledati fudbalski spektakl

Četvrtak 15. dec 2022.

cover image

Finale Svetskog prvenstva u fudbalu je zakazano za 18. decembar u 16:00. Sve oči će biti uprte u dešavanja na stadionu "Lusail Iconic". Ukoliko niste pronašli jedno od 80.000 mesta na stadionu, odlična sportska atmosfera je zagarantovana u restoranu Broker. Baš kao što je arthitektonsko čudo izgrađeno za aktuelno prvenstvo rezervisano za maksimalni spektal, isto tako se u novobeogradskoj oazi hedonizma kreira magija.

Dok budete posmatrali maestralnog Mesija sa jedne strane i sjajnog Mbabea sa druge, ne zaboravite na sebe. Savršene porcije italijanske kuhinje i najčistijeg mesa su idealan izbor za navijačku energiju. Pratite svaki sekund igre iz udobnih fotelja i stolica. Za razliku od ihoda meča koji je još uvek nepoznat, u Brokeru nema tajni - provod će biti vrhunski.

Restoran Venecija je mesto koje se ne propušta tokom fudbalske groznice. U nedelju, tokom trajanja finala nećete posmatrati lepotu Dunava niti ekskluzivni dizajn restorana. Međutim, internacionalni specijaliteti su takvi da im ni najveće sportsko takmičenje nije konkurencija. Poslušajte savet konobara i krenite od gastro uvertire za koju postoji i adekvatan izbor pića. Ako vaš tim ne pokaže maksimum, nećete biti razočarani jer kolektiv ovog restorana i njihova ponuda pobeđuju. Uvek.

Ljubitelji fudbala su često u neraskidivoj vezi sa pivom. Jedno mesto u gradu ima mnogo, zaista mnogo piva. Tramvaj je pab u koji se redovno dolazi zbog provoda uz muziku i pivo. Zbog brojne verne publike, u nedelju, 18. decembra će se točiti i služiti pivo uz prenos finala Svetskog prvenstva. Biće nezaboravno, naravno. Kuhinja će raditi redovno, ne brinite za glad. Gradski vajb i Katar uživo su spoj koji se ne propušta.

Ukoliko je Novi Beograd vaša zona, a pivo nezaobilazno piće, Srpska kuća piva je vaša destinacija. Biće gužva zato što pre potražite slobodno mesto. Fudbal se ovde gleda na tri televizora, toči se 20 piva, a u ponudi je i 20 flaširanih piva. Dobro poznata prijatna atmosfera će finalni meč pretvoriti u nikad bolju uspomenu. Neka pobedi najbolji. Živeli.