Romantična večera za 14. februar

Večeras se zvanično slavi ljubav. Večeras je važno nazdraviti vinom. Večeras imate priliku da se provedete apsolutno savršeno

Utorak 14. feb 2023.

cover image

Čisto srce slavi ljubav svakog dana. Ko zna da uživa, taj pije dobro vino bez obzira na datum u kalendaru. Ipak, večeras će u posebim restoranima romantična večera biti vredna pamćenja, večno.

Restoran i bar Izlog je pripremio regionalni spektakl. Živa legenda domaće muzike, Nenad Knežević Knez će od 20:00 pevati omiljene ljubavne hitove. Decenije iskustva, velikog rada uz neprikosnoveni talenat stvaraju magiju od prvog takta. Uveliko poznati specijaliteti sa ove adrese uz odabrana vina će utorak veče pretvoriti u uspomenu koju ćete zauvek čuvati u srcu. Obezbedite sebi mesto odmah, a sutra se svima pohvalite koliko ste uživali.

Emocije koje evociraju najlepše uspomene, one nastale na moru i egzotičnoj destinaciji su posebno važne. Restoran Tata Mata Novi Beograd upravo to čini svakog dana. Za 14. februar ima prelep plan. Specijalni set meni šefa kuhinje, vina od kojih nastaju leptirići u stomaku i akutičnu muziku koju potpisuju Jasna i Kiza. Ljubitelji ljubavi će biti oduševljeni jer će u centru pažnje biti pažnja. Povedite ljubav svog života - devojku, suprugu, majku, najbolju drugaricu, najbolju koleginicu, komšinicu. Savršenstvo zvano Tata Mata Novi Beograd je spremno da vam ulepša život.

Restoran sa pogledom na sam centar, Karuzo, dobro poznato mesto u svakom trenutku osvaja srca. Bilo da ste svratili na neobavezan ručak, bilo da ste dugo pripremali izlazak. Ne postoji gost koji odavde nije izašao sa velikim "wow" utiskom. Za 14. februar pozvali su u goste Liga bend za maksimalnu zabavu. Gastronomski hedonizam uz lepu, pažljivo biranu muziku počinje tačno u 20:00. Uz malu pomoć velikih stručnjaka za vino pronađite etiketu po svom ukusu i zaplovite u noć prepunu čarolije.

"Raduj se, Trifune, brzi pomoćniče svima koji ti sa verom i ljubavlju pritiču!" su čuvene reči kojima se odaje počast onome čiji dan danas obeležava Srpska pravoslavna crkva. Sveti Trifun u Srbiji je mnogima krsna slava. Mnogi ga vezuju za vino pa ga danas ispijaju bez griže savesti. Živeli! Uticaj svetskih tokova se ogleda u proslavljanju Svetog Valentina - Dan zaljubljenih, 14. februar.