Романтична вечера за 14. фебруар

Вечерас се званично слави љубав. Вечерас је важно наздравити вином. Вечерас имате прилику да се проведете апсолутно савршено

Уторак 14. феб 2023.

cover image

Чисто срце слави љубав сваког дана. Ко зна да ужива, тај пије добро вино без обзира на датум у календару. Ипак, вечерас ће у посебим ресторанима романтична вечера бити вредна памћења, вечно.

Ресторан и бар Излог је припремио регионални спектакл. Жива легенда домаће музике, Ненад Кнежевић Кнез ће од 20:00 певати омиљене љубавне хитове. Деценије искуства, великог рада уз неприкосновени таленат стварају магију од првог такта. Увелико познати специјалитети са ове адресе уз одабрана вина ће уторак вече претворити у успомену коју ћете заувек чувати у срцу. Обезбедите себи место одмах, а сутра се свима похвалите колико сте уживали.

Емоције које евоцирају најлепше успомене, оне настале на мору и егзотичној дестинацији су посебно важне. Ресторан Тата Мата Нови Београд управо то чини сваког дана. За 14. фебруар има прелеп план. Специјални сет мени шефа кухиње, вина од којих настају лептирићи у стомаку и акутичну музику коју потписују Јасна и Киза. Љубитељи љубави ће бити одушевљени јер ће у центру пажње бити пажња. Поведите љубав свог живота - девојку, супругу, мајку, најбољу другарицу, најбољу колегиницу, комшиницу. Савршенство звано Тата Мата Нови Београд је спремно да вам улепша живот.

Ресторан са погледом на сам центар, Карузо, добро познато место у сваком тренутку осваја срца. Било да сте свратили на необавезан ручак, било да сте дуго припремали излазак. Не постоји гост који одавде није изашао са великим "wow" утиском. За 14. фебруар позвали су у госте Лига бенд за максималну забаву. Гастрономски хедонизам уз лепу, пажљиво бирану музику почиње тачно у 20:00. Уз малу помоћ великих стручњака за вино пронађите етикету по свом укусу и запловите у ноћ препуну чаролије.

"Радуј се, Трифуне, брзи помоћниче свима који ти са вером и љубављу притичу!" су чувене речи којима се одаје почаст ономе чији дан данас обележава Српска православна црква. Свети Трифун у Србији је многима крсна слава. Многи га везују за вино па га данас испијају без гриже савести. Живели! Утицај светских токова се огледа у прослављању Светог Валентина - Дан заљубљених, 14. фебруар.