Dan za limuNADU za Svratište

Rahlađenje limunadom sa velikim razlogom je ponovo na repertoaru. Učestvujte u humanitarnoj akciji na 34 lokacije, uživajte i direktno pomozite Svratištu za decu

Petak 19. jul 2024.

cover image

U subotu, 20. jula, Svratište za decu, Centar za integraciju mladih i ugostiteljski objekti u Beogradu, Pančevu i Kruševcu po deveti put organizuju veliku akciju Dan za limuNADU za Svratište.

Akciju je do sada podržalo 30 različitih lokala u Beogradu koji će prihod od limunada prodatih na dan akcije donirati Svratištu za decu, a novac će kao i prethodnih godina biti upotrebljen za kupovinu školskog pribora i pripremu dece za novu školsku godinu.

Svratište će u novoj školskoj godini brojiti više od 400 školaraca. Za sve njih je potreban školski pribor, knjige i sve ono što je jednom đaku potrebno za učenje. Bez ove akcije Svratište ne bi bilo u mogućnosti da opremi svakog svog školarca.

Franš, Madera, Aleksandar klub, Crna ovca, Flags and Sparrow, Zaokret, hotel Heritage, Kućica na vodi, Fitbar, Vesela soova, Sunset 1999, Blaznavac, Nula pet, Konstantin Belvil i Dunavsko zvono su samo neke od adresa na kojima će moći da se učestvuje u posebnoj limunadi. U bilo kom delu grada da se zadesite na dan tradicionalne humanitarne manifestacije, moći ćete da pronađete lokal u blizini i podržite akciju.

Kompletan spisak lokala koji učestvuju je dostupan na Instagram stranici Svratišta za decuSvratišta za decu dok će svaki objekat - učesnik akcije biti obeležen posterom i flajerima.