Дан за лимуНАДУ за Свратиште

Рахлађење лимунадом са великим разлогом је поново на репертоару. Учествујте у хуманитарној акцији на 34 локације, уживајте и директно помозите Свратишту за децу

Петак 19. јул 2024.

cover image

У суботу, 20. јула, Свратиште за децу, Центар за интеграцију младих и угоститељски објекти у Београду, Панчеву и Крушевцу по девети пут организују велику акцију Дан за лимуНАДУ за Свратиште.

Акцију је до сада подржало 30 различитих локала у Београду који ће приход од лимунада продатих на дан акције донирати Свратишту за децу, а новац ће као и претходних година бити употребљен за куповину школског прибора и припрему деце за нову школску годину.

Свратиште ће у новој школској години бројити више од 400 школараца. За све њих је потребан школски прибор, књиге и све оно што је једном ђаку потребно за учење. Без ове акције Свратиште не би било у могућности да опреми сваког свог школарца.

Франш, Мадера, Александар клуб, Црна овца, Flags and Sparrow, Заокрет, хотел Heritage, Кућица на води, Фитбар, Весела соова, Sunset 1999, Блазнавац, Нула пет, Константин Белвил и Дунавско звоно су само неке од адреса на којима ће моћи да се учествује у посебној лимунади. У било ком делу града да се задесите на дан традиционалне хуманитарне манифестације, моћи ћете да пронађете локал у близини и подржите акцију.

Комплетан списак локала који учествују је доступан на Инстаграм страници Свратишта за децуСвратишта за децу док ће сваки објекат - учесник акције бити обележен постером и флајерима.