Дан за лимунаду за Свратиште

Свратиште за децу и угоститељи заједно до циља - да полазак у школу буде радост и за децу са улице

Четвртак 22. јул 2021.

cover image

Преко 30 ресторана и барова учествује у акцији "Дан за лимуНАДУ за Свратиште". Једино што је потребно да урадите је да у суботу, 24. јула одаберете омиљени локал и поручите лимунаду. Сав приход одлази право у фонд за опремање малишана, штићеника Свратишта за полазак у школу којих је ове године 250.

Први септембар је најважнији дан за ђаке прваке. Деца улице имају много више брига него што може да се замисли. Али имају и нас који обожавамо овакве акције. И лимунаду! Не штедите, поручите колико год можете лимунада.

Листа учесника тачније угоститеља који су подржали ову акцију се из минута и минут продужава. Постер - знак да сте на правом месту ће сигурно окачити Мадера, Франш, Блазнавац, Култура бар, Bagel Бејгл, Sunset, Кафе бар 16, ресторани Monument, Лига паб, Црна овца на обе адресе, Гавез клуб, Папагај и Библиотека, Мајстор и Маргарита, Супермаркет Дели, хотел Heritage, Кафе Шупа и други.

Шести пут се организује исти догађај. Шести пут се сакупљају средства за школски прибор. Шести пут се лепе постери. Уколико сте претходних година били редовни учесник, браво. Сви ви који премијерно крећете на испијање лимуНАДЕ, уживајте и не пропуштајте овакве догађаје.