Dan za limunadu za Svratište

Svratište za decu i ugostitelji zajedno do cilja - da polazak u školu bude radost i za decu sa ulice

Četvrtak 22. jul 2021.

cover image

Preko 30 restorana i barova učestvuje u akciji "Dan za limuNADU za Svratište". Jedino što je potrebno da uradite je da u subotu, 24. jula odaberete omiljeni lokal i poručite limunadu. Sav prihod odlazi pravo u fond za opremanje mališana, štićenika Svratišta za polazak u školu kojih je ove godine 250.

Prvi septembar je najvažniji dan za đake prvake. Deca ulice imaju mnogo više briga nego što može da se zamisli. Ali imaju i nas koji obožavamo ovakve akcije. I limunadu! Ne štedite, poručite koliko god možete limunada.

Lista učesnika tačnije ugostitelja koji su podržali ovu akciju se iz minuta i minut produžava. Poster - znak da ste na pravom mestu će sigurno okačiti Madera, Franš, Blaznavac, Kultura bar, Bagel Bejgl, Sunset, Kafe bar 16, restorani Monument, Liga pab, Crna ovca na obe adrese, Gavez klub, Papagaj i Biblioteka, Majstor i Margarita, Supermarket Deli, hotel Heritage, Kafe Šupa i drugi.

Šesti put se organizuje isti događaj. Šesti put se sakupljaju sredstva za školski pribor. Šesti put se lepe posteri. Ukoliko ste prethodnih godina bili redovni učesnik, bravo. Svi vi koji premijerno krećete na ispijanje limuNADE, uživajte i ne propuštajte ovakve događaje.