Pokloni za Novu godinu i Božić

Klasično praznično darivanje je prošlost. Idealni pokloni su stigli do vas, a niste se pomerili ni milimetar

Subota 16. dec 2023.

cover image

Tradicija kaže da svako ko je bio dobar zaslužuje poklon od Deda Mraza. Smešno ili ne verovati u priče za decu, odlazi sa strane. Pokloni su pokloni i svako bi trebalo da bude obradovan i da obraduje drage ljude. Malo magije u sezoni darivanja nikada nije na odmet. Kada se odlučite da sebi ili nekome poklonite jedan ili sve sa ove liste ideja za poklon, budite sigurni da ćete biti proglašeni za najboljeg Deda Mraza ikada.

Dame na prvom mestu jer dame zauvek imaju prednost. Jedino njen osmeh nema cenu, a za radost na njenom licu svaka cena je prava sitnica. Na ovoj adresi nećete bankrotirati, a iznenađenje i oduševljenje će biti na maksimumu. Ideja za poklon broj jedan je nakit. Ne običan. Apsolutno nesvakidašnji, a tako savršen.

Žene vole da izgledaju atraktivno i negovano. Da bi držale korak sa trendovima, spremne su satima da biraju garderobu i obuću. Taman kada se sve skocka, nedostaje nakit. Teško se pronalazi idealan. Koji prati i modu i klasiku. Onaj nakit koji je pravi izbor i za šetnju parkom sa decom i za posao i za izlazak. Modello nakitModello nakit je upravo sve ovo i mnogo više od ovoga. Domaća radionica koju je pokrenula nestvarna Tijana. Kreira istančanu estetiku koja uvek izaziva pažnju.


Hand made nakit pravi od hirurškog čelika ili rodijuma sa poludragim kamenjem. Rad u malim serijama jer inspiraciji nikad kraja, prirodni materijali za bezbedno nošenje, poludrago kamenje jer ima velike moći. Ponudu čine ogrlice, minđuše i prstenje. Kupovinom ovog nakita podržavate mali biznis satkan od velikih snova.  Doba poklona je iznedrilo nove komade nakita, pojedinačno ili u setu, birate sami. Ono čemu sigurno nećete odoleti je lepota svakog proizvoda.

I dalje na predlozima za lepši pol. Lepše, a uvek žele da budu još lepše. Sada je idealan trenutak da obradujete svoju damu poklonom koji će joj ostati zauvek. Tačno ispod kože. Tetoviranje i Beograd su priča bez kraja. Ukoliko tražite proverenog tattoo majstora sada znate da se zove Andrijana. Harizmatična do kosmosa, talentovana toliko da svaku ideju za tetoviranje pretvori u realnost. Plus je još lepše dizajnira i nacrta na koži. Ovo je ideja za poklon za Novu godinu ili Božić koju neće ignorisati ni snažniji pol.

Ipak dama želi da bude još lepša ali ne želi tetovažu. Nikakav problem! Na istoj adresi, Cara Nikolaja 82, u prostoru sa imenom Šminkaj meŠminkaj me vredno radi Jovana Petrović. Trajna šminka - permanent makeup, profesionalna šminka, brow & lash lift i nadogradnja trepavica su njena struka. Što pre zakažite termine za novogodišnje sređivanje zbog gužve koja je ovde uobičajen tempo rada.

Pripreme za doček Nove godine mogu biti prilično teške kada se ostave za poslednji trenutak. Duže sedenje u kolima zbog gužve u svakoj ulici dok traje praznična euforija je naporno, posebno za leđa i vrat. Kićenje jelke se za tren pretvori u novogodišnju horor priču ako se ukočite dok postavljate ukrase. Stres u poslednjim radnim danima u ovom kalendaru je siguran recept za umor i glavobolju. Nošenje teških poklona je još jedan način da osetite bol u telu. Na sreću, postoji jedan čovek kome se mnogi raduju više nego Deda Mrazu lično.

Decenijama, Vlada fizioVlada fizio i njegov tim otklanjaju svaku neprijatnost nastalu na bilo koji način. Verovatno već u prvoj poseti. Fizioterapeut lociran tako da ne možete da ga zaobiđete. Hram Svetog Save ili neposredna blizina pijace Đeram. Odaberite gde vam više odgovara da dođete i pomognete sebi. Poklon vaučer za različite masaže (relaks, anticelulit, kraljevska i masaža uljima) ispod jelke je ono iznenađenje kome nije potrebno sjajno pakovanje i velika mašna. Impresija zagarantovana.


U poslednjem trenutku shvatate da u listi poklona mora da se nađe i kvalitetan komad ženske garderobe. Insistirate na garderobi koja se proizvodi i dizajnira u Srbiji. Važno vam je da znate je ceo lanac proizvodnje fer i prema prirodi i prema ljudima. Poželjno je da ne bude skupo. Jedan odgovor za sve je BallaryBallary. Svakodnevno odevanje i svečane prilike postaju zabava uz garderobu ovog brenda.

Kreiran po ukusu žene koja želi da izgleda lepo, a da se oseća prijatno. Fuzija večnih komada i aktuelnih dezena čini kolekcije na koje nećete ostati imuni. Otkrijte modu koju ste dugo tražili. Sada je na samo jedan klik od vas. Ne propustite da poručite novogodišnji poklon na vreme, popusti su u toku.

Dilema šta kupiti za poklon je rešena. Gde za doček Nove godine u Beogradu je poznato. Ukrasi na jelku odmah, dobra hrana na sto, omiljeno piće u čašu, dobro zdravlje svima i osmeh na lice. Nova godina samo što nije.