Журке за последњи петак у јуну

Спремни за финиш јунског клабинга?

Уторак 26. јун 2018.

cover image

Крај јуна 2018. ће проћи у знаку несвакидашњег ноћног програма. Последњи викенд у још мало актуелном месецу доноси две журке и сјајан фестивал који имају одличан line up. Немате пуно времена за припреме. Викенд само што није.

Фестивал Deviant Nights на Београдској тврђави се одржава 29. и 30. јуна. Прве вечери, од 23:00 наступају Giorgia Angiuli, Betoko, Jelly For The Babies и Phill & Dansmore. Друге вечери, такође од 23:00, ди-џеј пулт је резервисан за следећа имена - Christian Loffler, Aril Brikha, Хибрид и Teo Trunk. Не бирајте између петка и суботе јер разноврсност електро жанрова на фестивалу доноси тотално другачију атмосферу за ноћни излазак.

НАПОМЕНА: Због кише,журка је премештена у клуб Дргастор.


Сплав 20/44 у петак, 29. јуна од 23:00 до 06:00 приређује топ журку. Етикете Easy Tiger и Brosh, односно ди-џејеви и продуценти Марко Настић и Петар Цветковић пуштају музику целу ноћ. Али само као подршка специјалном госту из Украјине који дебитује на београдској клупској сцени. Силат Бекси је представник квалитетног минимала у који додаје брејк бит и техно. Због другачијег звука који ствара веома лако осваја европску сцену.

КЦ Град је крај јуна резервисао за журку са Соњом Сајзор и гостима. У петак, 29. јуна од 23:00 до 05:00 поред Соње, врелу диско атмосферу ће креирати и музика три ди-џеја. Mikail The Great, Yan Dusk и Ensh су припремили само хитове.  Журка на којој су добре вибрације загрантоване.