Журке у петак - 23. фебруар 2018

Шта доноси почетак последњег викенда у месецу

Уторак 20. феб 2018.

cover image

Крај фебруара 2018. ће обележити разноврсна музичка дешавања. Избор је велики. Од стандардних журки преко посебних музичких манифестација. Једно је сигурно. Нећете остати код куће ни овог викенда.


Петак 23. фебруар у клубу The Bank пролази у добро познатом ритму. Ди-џеј Према је задужен за провод под именом "Straight to the Bank" на коме доминира R'n'B атмосфера и познате хаус и хип-хоп песме. Првокласни клабинг за све љубитеље модерног звука почиње тачно у поноћ.

Запа барка позива на треће издање журке "Јел си у фазону?" коју организује WB Community. Геј дешавања су позната по великој количини позитивне енергије и музици за ђускање. Овог петка од 23:00 до 05:00 музику пушта ди-џеј Нита Декањ. EDM, R'n'B и поп хитови ће обележити љуљање на познатој барци.


Ди-џеј колектив Ватра прославља 7. рођендан у Дому омладине. Велика журка почиње у петак, 23. фебруара у 22:00, а специјални гости су Cake Beats из Новог Сада. Екипа која чини колектив су добро позната имена широм Србије - byp_, Инспектор, Факе Casual и 50 Grass. Окупили су се 2011. године са жељом да промовишу реп и r'n'b музику. План је веома брзо успео, а журке које организују су веома популарне.