Žurke u petak - 23. februar 2018

Šta donosi početak poslednjeg vikenda u mesecu

Utorak 20. feb 2018.

cover image

Kraj februara 2018. će obeležiti raznovrsna muzička dešavanja. Izbor je veliki. Od standardnih žurki preko posebnih muzičkih manifestacija. Jedno je sigurno. Nećete ostati kod kuće ni ovog vikenda.


Petak 23. februar u klubu The Bank prolazi u dobro poznatom ritmu. Di-džej Prema je zadužen za provod pod imenom "Straight to the Bank" na kome dominira R'n'B atmosfera i poznate haus i hip-hop pesme. Prvoklasni klabing za sve ljubitelje modernog zvuka počinje tačno u ponoć.

Zapa barka poziva na treće izdanje žurke "Jel si u fazonu?" koju organizuje WB Community. Gej dešavanja su poznata po velikoj količini pozitivne energije i muzici za đuskanje. Ovog petka od 23:00 do 05:00 muziku pušta di-džej Nita Dekanj. EDM, R'n'B i pop hitovi će obeležiti ljuljanje na poznatoj barci.


Di-džej kolektiv Vatra proslavlja 7. rođendan u Domu omladine. Velika žurka počinje u petak, 23. februara u 22:00, a specijalni gosti su Cake Beats iz Novog Sada. Ekipa koja čini kolektiv su dobro poznata imena širom Srbije - byp_, Inspektor, Fake Casual i 50 Grass. Okupili su se 2011. godine sa željom da promovišu rep i r'n'b muziku. Plan je veoma brzo uspeo, a žurke koje organizuju su veoma popularne.