Ускоро почиње Belgrade Beer фест

Први пут у јуну. Првих двадесет година провода уз пиво и музику. Регионални догађај за одличан почетак лета

Недеља 04. јун 2023.

cover image

Belgrade Beer Fest 2023 се одржава од 15. до 18. јуна на Ушћу. Резервишите четири дана за ледено пиво из свих крајева света, а посебно из Србије и квалитетан музички програм. За 20. рођендан укупно 20 концерата. Фешта под отвореним небом привлачи публику из целе земље, региона и Европе. Дођите да будете део великог славља и добре забаве на Новом Београду.

Улаз на фестивал је бесплатан уколико дођете између 18:00 и 19:00 и ова новина важи за сваки дан. Љубитељи култне манифестације са мањком жеље за куповину улазнице могу свакога дана дати крв и кроз хуманитарни чин освојити карте. Добротворна акција "Зато што си нам важан" је спојила добро дело и атрактивне награде. Не губите време већ пожурите да некоме спасите живот донирањем крви, а затим крените до добро познатог парка и ђускајте до јутра.

Програм Belgrade Beer феста 2023 за Main stage


Четвртак, 15. јун
Бојана Вунтуришевић, Ана Руцнер и Елвис Бајрамовић, Неверне бебе, Morcheeba, Jocker Out
Петак, 16. јун
Краљ Чачка, Тони Цетински, Бомбај штампа, Бркови, Зостер
Субота, 17. јун

Партибрејкерс, Кербер, Van Gogh, Incognito, Репетитор

Недеља, 18. јун
Коикои, Атомско склониште, Ана Поповић, The Brand New Heavies, Обојени програм

Поред главне бине, музички програм ће се одвијати и на Riff stage зони где се промовишу алтернативни рок бендови. Electro stage је резервисан за популарне домаће ди-џејеве.

Највећи фанови пива нека се добро спреме јер за овогодишње издање понуда броји преко 300 етикета. Уз музику уживо и омиљено пиће биће обезбеђен и садржаји за забаву, распоређени у 10 cloud зона. Сада, када је све познато, не преостаје вам ништа друго него да се спремате за легендарно градско дешавање. Живели!


ПОВЕЗАНО