Uskoro počinje Belgrade Beer fest

Prvi put u junu. Prvih dvadeset godina provoda uz pivo i muziku. Regionalni događaj za odličan početak leta

Nedelja 04. jun 2023.

cover image

Belgrade Beer Fest 2023 se održava od 15. do 18. juna na Ušću. Rezervišite četiri dana za ledeno pivo iz svih krajeva sveta, a posebno iz Srbije i kvalitetan muzički program. Za 20. rođendan ukupno 20 koncerata. Fešta pod otvorenim nebom privlači publiku iz cele zemlje, regiona i Evrope. Dođite da budete deo velikog slavlja i dobre zabave na Novom Beogradu.

Ulaz na festival je besplatan ukoliko dođete između 18:00 i 19:00 i ova novina važi za svaki dan. Ljubitelji kultne manifestacije sa manjkom želje za kupovinu ulaznice mogu svakoga dana dati krv i kroz humanitarni čin osvojiti karte. Dobrotvorna akcija "Zato što si nam važan" je spojila dobro delo i atraktivne nagrade. Ne gubite vreme već požurite da nekome spasite život doniranjem krvi, a zatim krenite do dobro poznatog parka i đuskajte do jutra.

Program Belgrade Beer festa 2023 za Main stage


Četvrtak, 15. jun
Bojana Vunturišević, Ana Rucner i Elvis Bajramović, Neverne bebe, Morcheeba, Jocker Out
Petak, 16. jun
Kralj Čačka, Toni Cetinski, Bombaj štampa, Brkovi, Zoster
Subota, 17. jun

Partibrejkers, Kerber, Van Gogh, Incognito, Repetitor

Nedelja, 18. jun
Koikoi, Atomsko sklonište, Ana Popović, The Brand New Heavies, Obojeni program

Pored glavne bine, muzički program će se odvijati i na Riff stage zoni gde se promovišu alternativni rok bendovi. Electro stage je rezervisan za popularne domaće di-džejeve.

Najveći fanovi piva neka se dobro spreme jer za ovogodišnje izdanje ponuda broji preko 300 etiketa. Uz muziku uživo i omiljeno piće biće obezbeđen i sadržaji za zabavu, raspoređeni u 10 cloud zona. Sada, kada je sve poznato, ne preostaje vam ništa drugo nego da se spremate za legendarno gradsko dešavanje. Živeli!


POVEZANO