Muzički dani u gradu

Bir fest samo što se završio, a muzika i provod se nastavljaju širom grada. U vrhunskom izdanju jer Beograd ne ume drugačije

Četvrtak 26. avg 2021.

cover image

Predstojeći vikend servira poslednji talas muzike na manifestacijama Leto na Čukarici, Beograd živi, Leto na Gardošu, Igranka kod Vuka za najmlađe, Beogradske letnje noći, Koncerti na Zidiću, Kulturno leto na Paliluli.

Sa prvim danima septembra još negde će biti kulturnog, umetničkog i muzičkog programa, a onda sledi poslastica za ljubitelje popularnog domaćeg zvuka upakovana u festival Music Week.

Na Ušću, 3. i 4. septembra će prodefilovati, svojim pesmama i izgledom tačno 16 izvođača. Hurricane, Angelina, Gazda Paja, Senida i Jelena Karleuša čine deo atraktivne liste izvođača. Publika koju pokreće zvuk sa ovog prostora će pod vedrim nebom đuskati dve noći.

Uvertira u novi mesec zvuči sasvim dobro. Tradicionalno, velika imena stižu u grad sa hladnijim danima. Ukoliko korona ne pokvari planove za muzičku zabavu, muzika u Beogradu tokom jeseni će biti fantastična. Pratite kalendar dešavanja jer on beleži svaku notu na asfaltu belog grada.