Музички дани у граду

Бир фест само што се завршио, а музика и провод се настављају широм града. У врхунском издању јер Београд не уме другачије

Четвртак 26. авг 2021.

cover image

Предстојећи викенд сервира последњи талас музике на манифестацијама Лето на Чукарици, Београд живи, Лето на Гардошу, Игранка код Вука за најмлађе, Београдске летње ноћи, Концерти на Зидићу, Културно лето на Палилули.

Са првим данима септембра још негде ће бити културног, уметничког и музичког програма, а онда следи посластица за љубитеље популарног домаћег звука упакована у фестивал Music Week.

На Ушћу, 3. и 4. септембра ће продефиловати, својим песмама и изгледом тачно 16 извођача. Hurricane, Ангелина, Газда Паја, Сенида и Јелена Карлеуша чине део атрактивне листе извођача. Публика коју покреће звук са овог простора ће под ведрим небом ђускати две ноћи.

Увертира у нови месец звучи сасвим добро. Традиционално, велика имена стижу у град са хладнијим данима. Уколико корона не поквари планове за музичку забаву, музика у Београду током јесени ће бити фантастична. Пратите календар дешавања јер он бележи сваку ноту на асфалту белог града.