Август у Београду 2021

Није све у песку и мору. Има нешто и на асфалту. И те како има

Четвртак 05. авг 2021.

cover image

Лето на Чукарици, Лето на Гардошу, Београдске летње ноћи, Игранка код Вука, Београд живи - забава у летњем стилу је у сваком делу града. За многе омиљени месец је припремио спектакуларни провод.

Важно је да будете у току, да пратите календар дешавања и ни једна једина манифестација у граду неће проћи без вас.

Шта је живот без кратких и дугих предаха уз пријатеље и храну? Јурњава. Углавном без циља. Јако досадно. Зато, док још траје летњи режим рада и док је све мало спорије, онако како лето налаже, пронађите ресторан или бар у коме ће добро дружење постати најбоље. Вино, храна и музика једнако никад боље лето у граду.

Олимпијада у Токију 2020 се полако приводи крају. Милица Мандић је по ко зна који пут учинила Србију најпоноснијом земљом. Пораз Новака Ђоковића је растужио нацију. Свака част свим спортистима који представљају Србију и дају све од себе. Још мало је остало до финалних надметања. Чак и да нисте фан спорта, далеко је боље пратити спортске резултате него вести. Када обиђете круг по граду, релаксирајте се у своја четири зида. Предаха у најопуштенијем издању никада доста.

Таман када се улењите брзо мењајте ритам. Уколико вам недостаје идеја, ево предлога који ће вам пријати. Музика са Ибице чини чуда. Послушајте.