Avgust u Beogradu 2021

Nije sve u pesku i moru. Ima nešto i na asfaltu. I te kako ima

Četvrtak 05. avg 2021.

cover image

Leto na Čukarici, Leto na Gardošu, Beogradske letnje noći, Igranka kod Vuka, Beograd živi - zabava u letnjem stilu je u svakom delu grada. Za mnoge omiljeni mesec je pripremio spektakularni provod.

Važno je da budete u toku, da pratite kalendar dešavanja i ni jedna jedina manifestacija u gradu neće proći bez vas.

Šta je život bez kratkih i dugih predaha uz prijatelje i hranu? Jurnjava. Uglavnom bez cilja. Jako dosadno. Zato, dok još traje letnji režim rada i dok je sve malo sporije, onako kako leto nalaže, pronađite restoran ili bar u kome će dobro druženje postati najbolje. Vino, hrana i muzika jednako nikad bolje leto u gradu.

Olimpijada u Tokiju 2020 se polako privodi kraju. Milica Mandić je po ko zna koji put učinila Srbiju najponosnijom zemljom. Poraz Novaka Đokovića je rastužio naciju. Svaka čast svim sportistima koji predstavljaju Srbiju i daju sve od sebe. Još malo je ostalo do finalnih nadmetanja. Čak i da niste fan sporta, daleko je bolje pratiti sportske rezultate nego vesti. Kada obiđete krug po gradu, relaksirajte se u svoja četiri zida. Predaha u najopuštenijem izdanju nikada dosta.

Taman kada se ulenjite brzo menjajte ritam. Ukoliko vam nedostaje ideja, evo predloga koji će vam prijati. Muzika sa Ibice čini čuda. Poslušajte.