Koncerti do kraja marta

Poslednja martovska nedelja u vrhunskom internacionalnom i domaćem ritmu

Subota 23. mar 2019.

cover image

Sedam dana u Beogradu će imati izrazito raznovrstan zvuk. Pažljivo čitajte i spremajte se za svirku po svom ukusu.

Ponedeljak, 25. mart od 20:30 - Monday Blues / Dom omladine

Muzički projekat su osmislili Aleksandar Đukić i Bojan Vulin. Obojica pevaju ali jedan svira bas, a drugi gitaru. Koncept besplatnih koncerata datira odavno i svako ko je otišao je izašao sa širokim osmehom na licu jer - bluz je to. Akustik verzija za totalno intimnu atmosferu.

Utorak, 26. mart od 22:00 - Nik West / Novi BitefArtKafe

Ona je zvezda fank zvuka. Dolazi iz daleke Amerike da pokaže svoj multitalenat. Komponuje, piše pesme, svira bas i peva, a sve radi toliko dobro da je legendarni Prince bio oduševljen njenim mogućnositma. Ako je uspela njega da impresionira, očekujte da ćete biti očarani.


Sreda, 27. mart od 21:00 - Hooverphonic / Kombank dvorana

Vladaju svetskom scenom još od devedesetih. Alternativa obojena indi i elektronikom je njihov život. U moru popularnih pesama, balada "Mad About You" ih je ustoličila među sam vrh svih vremena. Alex Callier, Raymond Geerts i Luka Cruysberghs premijerno nastupaju u Beogradu. Ne propustite noć punu snažnih emocija.

Četvrtak, 28. mart od 20:30 - Disco opera / Sava centar

Vojvođanski Big Band, Orkestar opere Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada, vokalni sastav Disco Sisters i solisti Bojana Stamenov, Saška Janx i Zoran Šandorov imaju tu čast ali i veliku odgovornost da u potpuno drugačijem svetlu predstave neke od najvećih hitova koje su pevali Michael Jackson, Stivie Wonder, Abba, Boney M i drugi. Specijalan koncert za ljubitelje proverenih nota.

Petak, 29. mart od 20:00 - Septicfish i Krisiun / Božidarac

Početak vikenda donosi tvrd metal na vračarski asfalt. Uz vodeće izvođače, publici na koncertu će se predstaviti još dva metal benda, Diabolical i Xaon. Ne može da bude nikako drugačije nego baš moćno. Metal dešavanja nisu tako česta. Ako volite ovu životnu filozofiju ni pod razno ne propuštajte koncert.

Subota, 30. mart od 21:00 - Fred Wesley / SubBeerni centar

Trio Generations, predvođen živom legendom koji sa svojim trombonom surfuje kroz čitav univerzum stiže u grad da razmrda kukove onako kako samo crni bit može. Fred Wesley je gospodin od 74. godine ali sa energijom kakvu nemaju ni tinejdžeri. Adekvatna uvertira je di-džej Iron koji je samo za ovaj koncert pripremio soul i fank vinil set.

Nedelja, 31. mart od 20:00 - Kantate i svite J.S. Baha / Kolarac

Klasika za kraj. Novosadski hor "Orfelin", simfonijski orkestar "Makris", Dušica Blaženović na violini, solisti Radoslava Vorgić i Sreten Manojlović će predvođeni dirigentima Tamarom Adamov Petijević i Predragom Gostom prirediti veče posvećeno vokalnoj i instrumentalnoj muzici koju je stvorio neprevaziđeni Johan Sebastijan Bah.